Traim in epoca vitezei. Deci sa nu ne grabim…

Sau asa isi spun foarte multi.

Sa luam de exemplu…oamenii care navigheaza foaaaarte lent printre rafturile magazinelor. Se afla in parc. Tot culoarul este la discretia lor. Isi misca caruciorul ala si admira fiecare produs in parte. Trebuie sa fac slalom intre ei, nu de alta, dar daca vreau sa ma plimb prefer parcurile.

Sa luam de exemplu pe cei de la bancomate. Mi s-a intamplat de multe ori, cel mai recent sambata trecuta. Am stat dupa un Gigi 10 minute, CEL PUTIN. A bagat cardul, s-a gandit nitel, a apasat pe ecran. Care ecran tactil nu a reactionat, da` el a asteptat asa…la vreo 15 secunde. Dupa vreo 25 si-a dat seama ca era ceva anormal, asa ca a apasat din nou. Cred ca tipul avea miopie, ceva, dadea numai pe langa butoanele alea. Io ascultam Sepultura in casti si-mi crestea agresivitatea in mine. Dupa ce a depus niste bani, a bagat iar cardul sa verifice. Dupa care s-a razgandit si a zis sa mai SCOATA nu`sh cati bani. Ca na, asa-i romanu`.

Sa luam de exemplu o mare companie de carte din Romania. Le-am trimis cateva intrebari pentru o stire mai maricica in DailyBusiness.ro. Intrebari simplute. De genul “cate titluri vindeti online”. Uau. Raspunsul…”de acum incolo o sa va rugam sa trimiteti intrebarile cu cel putin DOUA ZILE INAINTE!” I-am raspuns politicos explicandu-i ca traim in era vitezei, mai mult de atat, suntem online unde totul trebuie actualizat rapid. La coupe de grace? “Ar fi pacat sa nu intrati in material alaturi de CONCURENTII VOSTRI care au raspuns REPEDE!” Sunt curios ce o sa faca.

Pariez ca si tu stii `n` exemple de oameni care in anumite circumstante se misca cu viteza unei broaste testoase. La vreo 200 de ani. Pf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>