CONTACT M.E.

Pentru chestiuni care nu pot fi rezolvate cat mai placut intr-un “war of words” pe blog, aveti la dispozitie…

alex12821282 [at] yahoo.com

Sa fiti iubiti.

14 thoughts on “CONTACT M.E.”

 1. Buna ziua,

  Ma numesc huiung marius si sunt proprietarul site-ului:
  http://avatare.jocurifunny.com scriu acest comment deoarece doresc sa va
  propun un parteneriat, eu va afisez in toate paginile un link in footer
  iar dvs. imi
  afisati un link ORIUNDE pe site-ul dvs in toate paginile.
  link: Jocuri

  Va multumesc si ma scuzati de deranjul provocat. Astept raspunsul dvs.!

 2. Imi explici si mie ideea cu roscatii?De ce zice lumea ca nu au suflet?Cine decide daca cineva are suflet sau nu si cum dracu verifica ei asta???Ca eu nu pricep : ” Do Ginger Kids have Souls? Unfortunately no, Ginger Kids are born without souls. A common misconception is that you need a soul to survive. This is completely false. Ginger Kids are people just like everyone else, even if they don’t have souls. Many Ginger Kids live happy, healthy, productive lives devoid of any sort of soul.”
  (http://www.jlowman.com/Gingerkids.htm)

 3. Va salut,
  In data de 2 aprilie 2013 publicati un articol super misto despre modul elegant ,modern si facil este sa obtii un loc de parcare in sectorul 3.
  Acum, fara sa fiu obraznic fata de dvs, inclin sa cred ca ori acel articol trebuia scris in Catavencu ca sa fie katerinca pana la capat ori….imi spuneti dvs care a fost scopul real al acelui mesaj.
  Astazi, 13 februarie 2014 daca esti unul dintre botanistii care a citit acel art scris de dvs, intri pe site-ul primariei sector 3 sa vezi cate locuri de parcare sunt disponibile.
  Constati ca totul este o cacialma ordinara de cea mai joasa speta.

  D-le Goaga, va respect si nu va acuz de absolut nimic dar vreau sa trageti un al doilea articol in care sa scrieti de data acesta, in mod real care este situatia la PARCARI SECTOR 3.

  Aici, la mine in sectorul 3 daca nu dai spaga esti un cetatean mort.

  Am fost sa imi platesc parcarea.Am contract de f multi ani, adica platesc, pt ca asa sunt eu mai fraier..
  In fiecare an, imi cer astia alte acte.
  Copie dupa talon, buletin, certificat fiscal,plm….cat mai multe acte ca sa te scoata din minti ca si cum, romanul isi schimba numele, adresa odata la 6 luni….Apoi, chipurile, te verifica cateva zile, luni….timp in care tu-cetateanul fraier, fierbi de nervi si te inbolnavesti de stres.

  In tot acest timp de asteptare ca la un examen de BAC, te trezesti ca vine unul si iti ocupa locul, desi tu ai platit deja la casierie cei 47 ron taxa.
  Logica e simpla.
  Ala care iti ocupa locul sigur a dat o spaga mai mare decat tine.

  Prin urmare, daca doriti, daca puteti, poate scriti un alt articol despre primaria sector 3, serviciul parcari.
  De data asta sa fie un articol real.

  Multumesc frumos pt intelegere.

  P.S- am data cautare pe google “mafia parcarilor la sect 3″ si asa am ajuns la dvs, ca sa ne intelem .Nu va cunosc, nu am nimic personal cu dvs.

 4. Alex, mi-a placut articolul tau de azi din WS “Cat costa lansarea unui magazine online…….”, dar , din tot cuprinsul lui nu rezulta nimic din care sa am o idee cam cat costa (asa, macar o estimare grosiera). Sigur, sunt o droaie de factori/variabile care determina costul de lansare a unui magazine on-line, dar o simulare, ceva minimal, cat de cat, sa avem o idee……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Colectionez Sindromuri