Cumpar si vand benzi desenate / comics, Marvel, DC Comics chiar si romanesti!

Da! Am un super anunt important! Caut benzi desenate (Comics in inglish) mai vechiute, anii 1950-1970, silver age, ca pe ErouPeBanda.roDe altfel, chiar recomand site-ul asta, cam unicul din tara serios si cu o oferta faina pe benzi desenate vechi si ceva mai inedite… ;)

Daca ai o colectie, ceva, pe-acasa, da-mi un semn si poa` rezolvam! M-a lovit IAR pasiunea intruct is nitel frustrat caci ai mei parinti au decis cand m-am facut mai mare sa le arunce…si am ramas fara TOATE!!! Grrrmrrrprrrr : )

So…daca ai benzi desenate si vrei sa le vinzi, contacteaza-ma! : )
Muah!

13 thoughts on “Cumpar si vand benzi desenate / comics, Marvel, DC Comics chiar si romanesti!”

  1. Daca nu ma insel astfel de benzi daca le cumperi din state, pastrate bine puse in folie de plastic cred ca valoareaza ceva $$$, asa ca banuiesc ca nu poti cumpara de afara, gresesc oare?
    Insa sunt tare curios daca gasesti in romania benzi din ani ’50 ine limba engleza din state si nu din Europa.

  2. Salut Dorin, depinde pe cine cunosti : )
    Eu am facut rost de mai multe benzi din State/UK/Canada, mare parte Silver Age.

    In Romania nu se gasesc, din pacate. Putinele afaceri cu benzi desenate (cred ca doar vreo doua…) vand in general benzi din Bronze Age si mai recente.

    Pe cand in State erau in voga Superman/Batman, la noi era Ceausescu la tribuna, deci… : )

    Daca te intereseaza sa vinzi/cumperi benzi desenate, contacteaza-ma si vorbim!
    Toate bune.

  3. frate am in jur de 50 comics si 22 manga…si vechi si noi,toate-n stare buna….contacteaza-ma…..cu un mail,cu nr de mob

  4. Salut , am si eu 32 de benzi desenate originale , in limba italiană , engleză si română . Marvel , Minnie Mouse & company , Amanda . Revistele nu sunt rupte sau sau mâzgâlite , au imaginile originale .si le vand pe toate cu 1.200 de euro

  5. Salut! Am si eu niste benzi desenate marvel . Cum ar fi : Punisher,Moon Knight,Spiderman,Havok,Black Panther,Strange dar nu Doctor Strange care este publicata in 1977 si as vrea sa le vand daca se poate. Ele sunt in stare buna. Nu cer mult pe ele,va multumesc.

  6. Salut , am 28 de benzi desenate originale in limba italiană, engleză și română . Marvel , Minnie Mouse , Saint Seiya .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>