Tu vrei sa?…

Vreau sa cunosc. Cat mai mult. I really do! Si vreau ca tot ce…aflu…nou…sa filtrez si sa disociez prin “bine” si “rau”. Si ceea ce este, abstract definit si destul de vag, “bine”, sa si pun in aplicare.

Vreau sa rad. Si sa fac si pe altii sa zambeasca. Indiferent daca sunt sanse ca pe acea persoana pe care o fac sa zambeasca sa nu o mai vad niciodata…nu conteaza. Important este ca am facut un bine…am relaxat un om chiar si pentru cateva secunde. Ma incarc de energii pozitive.

Vreau sa…experimentez. Pe mine, (si) prin altii. Sa ma aflu din prisma oamenilor si sa ii aflu pe ei. Sa le comunic ceea ce gandesc despre ei, cat mai deschis si sincer.

Vreau sa fiu continuu conectat emotional la cativa oameni importanti mie. Chiar daca nu sunt prezenti fizic langa mine in anumite momente, sa ii pot…simti. Sa le intuiesc starile de spirit. Imi consuma parte din energie, dar pot astfel dovedi acelora cat de importanti sunt pentru mine si, la randu-le, sa le ofer oportunitatea de a se apropia si ei de mine.

Vreau sa creez. Sa scriu, sa cant…chiar si sa pictez! Hihi. Sa fotografiez, sa dansez.

Vreau sa fiu din ce in ce mai deschis. Si imi iese. Si cei apropiati sa inteleaga acest fapt si sa fie relaxati alaturi de mine. Sa stie ca orice intrebare mi-ar pune, orice problema ar avea, pot cauta sprijin in mine. Si deseori pot si oferi sfaturi/ajutor…cartofi, patlagele, morcovi.

Vreau sa fiu spontan. Sa fac chestii…altfel, cand imi vine, cum imi vine. Si prin asta sa ma conectez la copilul din mine, la partea primordiala si spirituala a mea.

Si sa protejez si sa fiu protejat, de ce nu? :) E ceva atat de natural si prea multi isi neaga latura asta.

Ar fi fain sa apreciez si sa fiu apreciat. De oameni…interesanti…altfel…deschisi…care se joaca…deosebiti. Si ar fi fain sa simt si sa fiu simtit la randu-mi!

TU…ce vrei sa?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>