De ce nu o sa mai fac sondaje pe strada

NICIODATA! Decat daca…nu`sh…este ceva cu ADEVARAT special.

Mai aveam vreo 20 de minute pana la Intalnirea programata la si ora fixa si m-a oprit o pustoaica pe strada “Aveti cinci minutele, pentru un scurt sondaj?”. Era asa…plansa…vreme urata…am zis si io ca…na, sa fac o fapta buna, castiga si fata un leu-doi acolo, si oricum mai aveam timp.

Ma tine 4-5 minute in mijloc de strada si apoi imi zice “Haideti inauntru, mai dureaza doar 10 minutele!”. HUH? POFTIM? Pai nu zisesi la inceput “cinci minutele”?! “Aaaaa…pai da….dar stiti….ca trebuie bagate si in calculator…si i-me-diat terminam!!”.

En fin, zic…bine bre, daca tot am 15 minute… puii mei!

Intru. Un loc imputit, aiurea, JEGOS de-a dreptul. Calculatoare ANTICE, monitoare CRT de vreo 10 ani. Scaune soioase, nici nu voiam sa ma asez pe el. Inghesuit. O tipa fara viata era FOAAAARTE atenta la ce raspundea, isi dadea cu parerea chiar, suplimentar! (Era un sondaj despre bauturi carbogazoase! De care io nici nu prea beau, decat pur intamplator!!!).

Ma pun in fata computerului si incepe dixtractia. Completez ACELEASI intrebari, apoi urmeaza o serie de intrebari imbecile, despre PRETURI, CANTITATI, de unde cumpar bauturi, ce ambalaj MA ATRAGE! (NICIUNUL!!!) si alte tampenii. La un moment dat, dupa 10 minute, o rog sa ma lase pe mine sa bifez, ca termin imediat! ORicum nu ma interesa ce pune acolo si raspundeam total aiurea.

Studiul, realizat de NIELSEN! Aha….deci ASA se fac astea!? : )) ce…”relevanta” uimitoare.

Dupa inca vreo 5 minute si telefon primit “Am ajuns! Unde esti!?” “Aaaaa…ajung si eu in 5!!! M-am oprit sa fac un sondaj idiot! Scuzeeee!!!” am intrebat-o pe tipa de ce nu se grabeste nitel. “A, pai sistemul este facut astfel incat sa trebuiasca sa stam 15 minute, altfel nu se salveaza informatiile…”. POFTIM!? Pai zisesi 5 minute…apoi 10…acu` sunt 15!??! FUCK IT! “Da…dar…dar…va dau o ciocolata la final!!” HUH!? Sa MORI tu!?!?! Mama, m-am SCOS!

Dupa vreo 20 de minute reusesc sa scap. Fata a castigat 6 lei.

Ce bine m-am simtit.

Nu mai fac NICIODATA sondaje de-astea.

2 thoughts on “De ce nu o sa mai fac sondaje pe strada”

  1. ce noroc pe capul ei:)))
    faceam si eu sondaje din astea, dar partea cu introdusul datelor in pc nu intra in “meniu” si chiar daca pe foaie scria ca dureaza 10-15minute, dura 5minute, maxim 10, ca vorbeam eu repede:))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>