Te simti?

Te simti grasa, sticloasa, maritata intr-o plasa soioasa? Mergi la biserica si te pui in genunchi, jegoasa, in fata unui crucifix cu un iisus mizer si negru de timp stupid insipid? Te ploconesti in spatele cortinei si atarni falcile pe cimentul casei murdare, in timp ce sotul te face in spate sictirit, plictisit, neimplinit?

Vrei sa iesi pe strada si sa visezi la printul din poveste – povesti!esti o mizera creatie a ta, si unica vinovata esti tu si ma-ta, care te-a invatat sa te mariti cu ala cu bani, ca-i boier smecher si stocar mistocar plin de lovele si talente!

iti meriti acum soarta infecta, defecta si inerta o sa ajungi in curand intr-o camera de unu’ pe trei, la doi metri sub pamant, si niciun SRL nu se va deschide deasupra-ti, sa te pomeneasca cineva.

te simti deci grasa, sticloasa, maritata intr-o plasa soioasa? Atunci ia de citeste iara, poate, macar intr-o doara, s-o lipi ceva de a ta subtirica subtioara…
amara para
de purtat nici macar
o seara!

2 thoughts on “Te simti?”

  1. mist…miJto comparatia cu “rapper stresat” : )))
    Ah, chiar voiam sa-ti zic!
    de cand disparusi imi merge din ce in ce mai bine! : ))) Pliz…iRom!!!! Cred ca…mama, o sa se intample…PACE IN LUME! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>