Highlights of ziua mea din Crossroads

Inainte de poze (o sa pun vreo 10), cateva chestii…sociale…pe care le-am remarcat la a mea zi, sustinuta in prezenta a vreo 15 oameni (sau mai multi?) sambata, in, evident, barul Crossroads. Ahem:

- Misto sa aduni la un loc oameni ATAT de diferiti ca personaltate si pe care ii unesc doar cativa factori – dar extrem de puternici – respectiv EU (liantul social :D ) precum si inteligenta, pofta de …mmm…ras/bere/vin/tequila. Arta ca toti s-au simtit bine, exceptand…un incident chiar la inceput care a rasturnat starea a doua persoane. C`est la vie, totul se va rezolva. :) Deci ca si experiment social de a aduna/grupa oameni “la gramada”…e cul.

- S-au baut 2 sticle de tequila. Si inca cateva paharele dupa. :D Practic, s-a dus o pretina dupa aia la bar sa mai ceara si tipu` de acolo…exasperat…”nu mai avem! Ati baut voi tot!!!” :))

- Misto ca tot timpul lumea simtea nevoia sa IASA AFARA cel putin nitel…in cazul de fata am facut o adunatura de…spus bancuri…si povestit chestii haioase. Daca faceam ziua in vreo casa, sigur ne adunam in BUCATARIE respectiv pe BALCON.

- Tortul! Arta! La propriu si figurat, si f. bun. O sa vezi la ce ma refer cand oi pune poze. Adica…diseara…ca deja oamenii ma presioneaza sa le trimit poze.

- DE CE trebuie an de an sa fiu stresat sa dau pozele!? Damn!

- Tricoul meu cu strut! Da, am primit un tricou, desenat, cu un strut care canta la o chitara. Si cica seamana f. mult cu mine. E fals, evident, eu seman cu un jaguar.

- Am stat pana la … gen…6 dimineata…7…nu mai stiu…ideea este ca ne-au dat afara aia. Tocmai cand discutam aprins despre filme porno. Inevitabil sa se ajunga si aici! :)) Moment in care am realizat ce…perverse…pot fi unele persoane! :D Ceea ce nu poate decat sa ma/ne bucure! Hihihihehehehahahah.

In rest, va iubesc pe toti, in rand! Poze soon! :D

3 thoughts on “Highlights of ziua mea din Crossroads”

  1. poze pe care oricum nu le vei trimite nimanui :) asa ca oameni buni nu il mai stresati inutil pentru ca nu veti vedea o poza de la el. cel putin nu in acest secol :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>