LMA vs La Multi Ani

Si acu` o sa ma iau de…gen…Baulone.

Daca tot esti sincer in declaratii de “La Multi Ani”, urari and other shit… de ce nu scrii complet si cum trebe? Doar “ca sa fii mai COOL”? C`moooon, e o zi care ar trebui sa fie speciala pentru ala/aia de-i urezi toate cele bune si chestii cu “dorinte implinite” and other shit…macar fa un minim “efort” si scrie si tu complet, acolo. LMA…inspira ca…parca ti-a fost LENE sa…pierzi inca 3 secunde pentru o urare “ca la carte”.

Nu ca io as fi de acord cu ce este “ca la carte”, deseori, dar asta chiar…e aiurea. O prescurtare aiurea.

Sau ne-am “smekerit” cu totii? Prescurtam orice? Ajungem sa zicem “Casnicie Fericita” CF? Sau…”felicitari” un simplu “F”?

LBA – La Betie Adanca! Pf.

VIPTPR! Stiu ca stii ce inseamna asta… :D

2 thoughts on “LMA vs La Multi Ani”

  1. Ai cautat mult sa gasesti pe cineva de care sa te iei si evident nu ai gasit asa ca te-ai gandit la mine. Iti foarte multumesc dar nu trebuia sa te deranjezi :D
    Oricum le-ai incurcat pentru ca eu nu ti-am urat L.M.A ci L.M.B ceea ce e cu totul altceva dar tinanad cont ca fuse ziua ta la ora la care ai scris acest post erai deja mahmur si le-ai incurcat :) E ok de data asta ai scapat, nu ma voi lua de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>