Intrebarea zilei – Zi Buna

“Cum ai defini ‘o zi buna’, in prezent?”


(imagineaza-ti ca ajungi acasa, respiri usurat(a) si iti spui: Ce zi buna am avut azi… Raspunde la intrebarea – DE CE ai considerat-o “o zi buna”? Ce factori au contribuit la asta? )

Raspunsul meu:

Ce inseamna o zi buna…hmmm…buna intrebare! Ma intreb cine este GENIUL din spatele ei!… paiiii… o zi buna este una in care am INVATAT ceva…una in care mi-am pus o intrebare (nu neaparat sa fi gasit si raspunsul!), una in care am fost CALM si linistit si…multumit…Una in care am ZAMBIT si mi-am zis “life IS A MIRACLE”. Una in care am GANDIT profund la ceva si nu am simtit ca sunt…fix degeaba.
Asta ar fi o zi BUNA. Una EXTRAORDINARA…mai trebe adaugat. :D

3 thoughts on “Intrebarea zilei – Zi Buna”

  1. hihi. Aia in careeeeeeee am rezonat bine cu oamenii din jurul meu. (Si evident aia in care am aflat cateva chestii tari cu care fie ma pot da mare :D, fie le pot aplica in CEVA. sau in care am avut o revelatie; dar astea le-ai zis si tu, doh). Si in care am facut miscare. Intr-un fel sau altul…. Hmmmm…cam simpli parca estem daca avem nevoie de doar atata :D

  2. Ori o zi in care, desi am fost stresata, simt ca am realizat ceva important sau o zi pur si simplu linistita, fara macinari metafizice, o zi in care am simtit iubire, sub orice forma ar fi ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>