Cum kkt…!?!?

CUM poti sa fii prezentator la Radio…adica sa lucrezi in MEDIA, deci sa ai un anumit grad de cultura si sa spui, tare si mare pe post in auzul a `j` zeci mii oamenii ca “2012 este cel mai asteptat film al anului!!!”?!?!?

Si sa zici SUS SI TARE ASTA!

Dupa care, mi-am dat seama de ce a facut asta

“Drept pentru care, unui ascultator de Radio…(nu mai tin minte…parca 21…) ii vom oferi gratuit un bilet la CEL MAI ASTEPTAT FILM AL ANULUI, daca raspunde corect la o intrebare!”. Trebuia sa-si vanda marfa baiatu`…

Gizas Craist, cat de JOS mai putem sa ajungem?

Chiar incep sa-mi doresc sa se adevereasca treaba cu 2012, sa disparem naibii cu totii.

In rest, va iubesc pe toti pe rand, evident, ca mai este vreo 2-3 ani! :)

14 thoughts on “Cum kkt…!?!?”

  1. :D. Treaba mai mult sau mai putin stiintifica de se zvoneste cu 2012 ii faina. Filmul, este cea mai patetica, penibila, non-stiintifica ,pur-americana (in sensul cel mai rau al cuvantului) reprezentare a ei. Mandra sunt ca l-am cumparat de pe DC++, si ca nu dadui bani la Cinema!

  2. Alex, stiu ca tie iti place sa crezi/zici ca oamenii din media sunt oarecum culti, cititi etc. dar hai sa fim seriosi!!Nu e deloc asa.Doctorii de exemplu sunt de o mie de ori mai cititi, dusi pe la filme bune sau teatru decat acesti oameni, care teoretic se ocupa de “Arta cuvantului”.
    In al doilea rand, omul ala avea intr-un fel dreptate.Pentru foarte multi oameni, poate pentru majoritatea, asta e un film extrem de asteptat.
    In al treilea rand, oameni buni, asta e un film care nu merita luat nici de pe DC.Si daca il luati, asta denota deja un interes destul de mare, daca alegi sa ii aloci LUI 2 ore din viata ta, si nu altui film.Intre a-l vedea la cinematograf si a-l pirata e, normal, o diferenta de interes, pentru ca nu dai bani pe bilet dar pana la urma rezultatul e acelasi : ALEGI SA VEZI UN FILM CARE E CLAR EXTREM DE COMERCIAL, PLIN DE CLISEE SI ITI ARDE NEURONII DEGEABA.Mi se pare cel putin ciudat sa nu vrei sa dai banii sa vezi un film, pentru ca stii ca e prost, dar sa il iei totusi de pe net ca sa il vezi.

  3. :D. Vreau sa precizez ca am ajuns la concluzia ca e prost abia dupa ce l-am vazut. Pt simplul fapt ca am prins intr-o zi doar vreo 10 secunde dintr-un trailer iar eu mi-am imaginat ca e un film in care se aduc in discutie chestiile stiintifice (clima, inversare poli, timp) sau “mayase” care se aud despre 2012. DA, a fost o prostie din partea mea :D. Deci, NU STIAM ca e prost, altfel EVIDENT ca nu il luam :). I’m not that kind of stupid people. I am the other kind :))

  4. Nu am facut pe nimeni prost.Evident ca nu esti prost daca faci greseala sa vezi anumite filme, ci pur si simplu esti naiv in acel moment.We all do that.Eu, de exemplu, NU STIU DE CE,la destul de mult timp dupa ce a aparut, m-am gandit sa ma uit la ultimul film cu Bond, ala cu Bondul antipatic.In 15 minute am reusit performanta sa ma plictisesc si ulterior sa adorm pentru inca 15 minute, dupa care l-am sters cu succes evident.
    La fel am facut cu unul din SAW-uri, nu mai stiu care.Stiam ca vazusem unul care ma amuzase foarte mult asa ca l-am luat pe unul mai nou.Tot dupa vreo 15 min, eram si plictisita si enervata ca e ATAT de prost..l-am inchis evident.

    Sunt insa si oameni ca dragul nostru alex :D..care, din motive necunoscute mie, alege sa se uite cap coada la filme gen..hm…INDIANA JONES!!ultimul!..sau zice..”uu…film cu zombie, puicute lipsite de aparate, mult sange si vorbe de duh!suna bine! “””relaxant””” ”

    Sper ca m-am facut mai bine inteleasa.Nu ma iau in comment de nici o vrabiuta!De alex, in schimb…DAAA!:D

  5. Bun postul asta, chiar mi-a deschis ochii despre acest film 2012, chiar era cat pe ce ca sambata sa merg sa-l vad la cinema dar datorita acestui post si al unui email de tip maas am revenit cu picioarele pe Pamant :d mersi Alex ;) Prin urmare probabil voi astepta sa il dea la tv, nu cred ca merita efortul de a il cumpara de pe Strong…ODC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>