Silvia la The Money Channel

Cine se afla in fata computerelor sau televizoarelor si este indeajuns de masochist(a), poate comuta pe The Money Channel (sau pe webtv.money.ro/live) pentru a vedea o Blonda LIVE.

Mama, ce-o sa ma mai amuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D

8 thoughts on “Silvia la The Money Channel”

  1. O facui si pe asta, vazui si pe Blonda LIVE in direct si in exclusivitate :D , dura cam mult pana aparu’ dar a meritat , imi placu’ de Blonda ;)… mi se paru’ ca a avut ceva emotii dar in rest fu’ ok :)

  2. gizas craist omule. nu te-ai putut abtine? nu e indeajuns ca m-am simtit ca dracu in fata cameramanilor??? asa…
    da baulica…nu ca avui ceva emotii…sunt multumita ca nu m-a apucat parkinsonu in direct.

  3. sa nu exageram acum cu parkinsonu’, chiar nu avea cum sa te apuce ;)
    Daca mi-ai fi zis dinainte te-as fi sfatut sa ignori toti camaramanii , sau poate era vreunul de la care nu iti puteai lua privirea :d … si asta e alta poveste

  4. ca veni vorba…a fost unul care facea mishto de mine si la intrebarile mele disperate “eu undeee ma uittt???” spunea sa nu-mi iau privirea de pe el. Dupa care incepea sa se plimbe amuzat. Gizas.

  5. pai da asa era tactica. tu te uiti la el si el se plimba astfel incat sa nu iti fixezi privirea intr-un singur punct ;) automat te uitai la camare diferite ;)

  6. Una peste alta si impaturita la mijloc s-a descurcat bine :) acum tare curios sunt sa te vaz’ si pe tine intr-o asemenea impostaza ?!? :D
    P.S: la Etno Tv se va descurca excelent pentru ca aia nu au decat o singura camera pusa pe un butoi :D , fara cameraman(i) ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>