Five Fingers reviews si pareri

1. La nivel de munca, dupa ce au trecut de socul initial, colegele-mi considera ca sunt FOARTE cool si amuzant cu incaltarile astea.
2. Astazi, dupa genialu-mi prim interviu cu noul sef Xerox Romania, mergeam in lifturile alea corporate cu o pustoaica la vreo 35 de ani, foarte simpatica. La coborare, tipa mi-a zis, zambind “Foarte tari incaltarile tale! :D ”
3. Ai mei parinti inca sunt socati. Dar e o.k…
4. Alex considera ca “sunt funny, dar sunt pentru oameni care au MULT bani si-si permit”. Pf! ce OM!
5. Pe strada, in continuare, exceptand faptul ca am fost facut o singura data amfibian, starnesc MAXIM zambete . Un singur gagiu mai in varsta, asa, s-a uitat FOARTE ostil la mine, in metrou. Eu, evident, i-am zambit si am inceput sa-mi…aaaa…cracanez…ostentativ, degetele, in fata lui. :D

Multumesc, stiu ca va interesa acest aspect al vietii mele (deja) semi-personale.

2 thoughts on “Five Fingers reviews si pareri”

  1. Bine mai, adica eu iti vorbesc 10 min despre ce parere am si tu o transformi intr-o fraza de 12 cuvinte?!Ideea nu e ca sunt pentru oameni cu MULTI bani, ci pentru oameni cu exact atat de multi bani incat sa poata, odata la cateva luni sa isi cumpere ceva care, trecand peste cat de “comozi si sanatosi” sunt, sunt de fapt PERFECT INUTILI; intr-adevar, amuzanti, dar INUTILI.
    Exact ce zicea Iulia…de la omul care lauda raportul calitate/pret al scarbosenilor alora de paste de 7000 de lei, ai ajuns omul care lauda niste incaltari de 5 milioane care fac oamenii sa se amuze nitel..tztz…te-a facut sistemul Alex!!!

    Stiu, o sa zici ca inca iti plac pastele alea, dar maine-poimaine o sa te aud facand review-ul unui club unde berea la 0,33 e 100 de mii si intrarea inca 200.

    SIIIIIIIIIIIIISSSSSTEEEEEEEEEEEEEEMUUUUUUUUUUUUUUUUL!

  2. Da ma, da’ daca sunt NON-CONFORMISTE si amuzante…sunt dispus sa dau mai multi bani! :D
    La fel – daca o sa-mi placa SUPER mult un club, si vin acolo oameni misto, non-conformisti, si muzica e uber faina…sunt dispus sa fac reclama si, desi as merge mai rar, sa cheltui 10 lei pe o bere la 0,33…daca nu am alta alternativa.

    5 fingersii i-as fi luat daca erau 20 de lei in piata sau 500 de lei in magazinu` ala. Imi place ideea si…totul la ei. :D

    Oricum, super amuzant strgatul cu SISTEEEMUUUUL! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>