Madonna inchide Bucurestiul. La propriu.

Centrul Bucurestiului va fi inchis miercuri, 26 august 2009, ca urmare a concertului sustinut de Madonna in Parcul Izvor, intre orele 20:00-23:00, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti.

Astfel, intre orele 17:00-01:00 se va inchide traficul rutier astfel:

- bd.Unirii, între bd. I.C.Bratianu si Piata Constitutiei, cu permiterea traversarii dinspre Splaiul Independentei catre str.

Bibescu Voda
- Splaiul Independentei, intre Piata Operei si str.Caldarari, pe ambele ambele sensuri de circulatie
- bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Calea 13 Septembrie
- str. Izvor
- bd. Natiunile Unite
- Calea Victoriei, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independenţei
- Calea Plevnei, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei;
- bd.Schitu Magureanu, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei
- str.Silfidelor
- str.Elie Radu
- str.Anghel Saligny
- str.Ilfov
- str.Dr. Raureanu
- str. Dr. N. Staicovici, intre Splaiul Independentei si str. Costache Negri.

De asemenea, intre 17:00 si 24:00, liniile 104, 124, 123, 136 si 385 vor avea rutele modificate.

In primul rand, mi se pare, ca si Blondei, de ABSOLUT kkt faptul ca acestei Madonna (putea la fel de bine sa fie ORICE alta formatie de pe Terra) i s-a permis sa cante in PARCUL Izvor. Ma rog, Madonna n-are nicio vina, organizatorii au. Gen…VODAFONE.
Adica…abia plantasera si edilii Capitalei o planta, doua, un copacel un bananier si-un palmier in parcul ala si-asa dezolant si patetic. Dupa acest concert, cred ca realizam cu TOTII ca nu va mai ramane NIMIC din flora din acel parc. Toti taranii o sa se catere pe copaceii aia. Pf.

4 thoughts on “Madonna inchide Bucurestiul. La propriu.”

  1. Si in al doilea rand sunt INTRUTOTUL de accord cu voi si total impotriva deciziei organizatorilor pentru acesta locatie, Parcul Izvor. Si ca sa aiba o acoperire de tot kkt-ul au scris un comunicat pesitul tiketulmeu.ro de unde citez:
    ”Spectatorii sunt rugati sa nu se urce in copacii din parc, sa nu rupa florile, arbustii sau crengile arborilor si sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie pe spatiul verde sau pe aleile parcului, in acest sens organizatorii ingrijindu-se de suplimentarea numarului de recipiente de colectare si impartirea acestora pe tipuri.”
    oare cati dintre cei ce vor fi prezenti la eveniment au citit aceste randuri?!? Sincer, cred ca nici un sfert :) din pacate…

  2. nu stiu de ce dar acest eveniment nu m-a atras si nici nu ma atrage absolut deloc :) si am auzit pareri ale unor oameni care merg pentru ” show” si criticau vocea Madonnei :) si au mai dat si bani pe belet :D nu as fi dat bani pe bilet nici sa ma omori :D

  3. cine e de vina mah? vodafone? no way…vodafone se poate face un pic de cacao pe partea de CSR. de vina e vanghelie care e renumit ca pt o spaga te lasa sa te si muti in parcul izvor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>