Imensul in cinematografie – frustrare sexuala a regizorilor

Intalnita mai ales recent – fiintele GIGANTICE.

Peste tot in filmele americane (adicatelea cele care abuzeaza de efecte speciale – n.r.) apar tot felul de papitoi/robotei/animalute supraextrahipersupermega imense. Cre’ ca totul a pornit in era Godzilla, creata de niste asiatici piperniciti de altfel. Apoi au urmat paienjeni imensi, extraterestrii imensi, roboti imensi, zburatoare imense, uriasi…aaa…imensi.

Am fost la Terminator 4 recent. Muama, ce film, mega ultra arta hiper…aiurea, nota 5,5 spre 6, cu exigenta. Misto filmat si cam…atat. A, si apare Helena Bonham Carter. :D :D :D Si Christian Bale e o.k., desi nu a depasit si nici nu`sh de o va face vreodata, rolul din Masinistul.

Asa, si in acest Terminator nu s-ar fi simtit ei bine daca nu ar fi aparut la un moment dat un IMENS robot. Care IMENS robot, evident, cu niste IMENSE maini si IMENSE arme se juca cu niste piperniciti oameni.

Si inainte de film, au mai facut astia reclama la inca doua – ceva cu Transformers 2 si inca unu`. Unde, evident, apareau alte chestii IMENSE. Si chiar si in desene animate apar personaje IMENSE – vezi paianjenul din Coraline. Da, da…ala IMENS de la final.

Evident, totul se trage din frustrarile sexuale ale unor regizori. Altfel, nu-mi explic. (nu ca ti-a placut explicatia? originala, huh? :D )

Bai tata, si am stat io si m-am pus in rolul unor alte animalute, mai mici decat noi. Io unu’ nu am senzatia ca-s fascinate de noi. Adica…in cel mai rau caz le e frica si ne respecta si fug inspaimantate…in cel mai bun caz sunt doar sictirite/plictisite/misuna haotic prin jurul nostru – vezi caini si pisici.

M-as amuza f. mult la un moment dat chiar sa ne INTALNIM cu ceva gigant…sa vedem cum reactionam de fapt. Daca ni se mai pare atat de…entertaining.

PA. Va iubesc pe toti, in stil gipsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>