Apple aduce un nou iPhone – filmare, editare video, Voice Control, baterie imbunatatita

Cica va intra in Romania in prima parte a lunii IULIE, in timp record. In SUA, terminalul va costa, cu un abonament de 2 ani, 200 $ (versiunea cu 16 GB ) sau 300$ (32 Gb).

Si articolul scris de mine azi dimineata…

Compania americana Apple a prezentat luni un nou model de iPhone, 3G S, cu baterie imbunatatita si camera foto mai performanta, acesta urmand a fi lansat pe 17 iunie in tari precum SUA, Canada, Germania sau Franta, a scris presa internationala.
Noul iPhone arata similar cu cele precedente, atat ca marime cat si ca greutate, diferentele fiind insa destul de mari in ceea ce priveste noile sale capacitati. iPhone 3G S permite inregistrarea si editarea de fisiere video, vine cu o camera mai buna, de 3 MP cu autofocus, avand de asemenea control pentru voce ce permite accesarea vocala a agendei dar si a playlist-ului.

In prezentarea terminalului mobil, Apple a promis ca iPhone 3G S va avea o baterie mai puternica si o viteza de reactie mai rapida la orice comenzi (S provine din englezescul “speed” – viteza – n.r.). Oficialii Apple au spus ca noul terminal va putea accesa pagini web si va lansa aplicatii de doua ori mai rapid decat o face iPhone 3G-ul.

In ceea ce priveste autonomia bateriei, oficialii Apple sustin ca noul iPhone va asigura 9 ore la navigare Internet wireless, 30 ore pentru audio, 10 ore pentru video, 12 ore pentru convorbiri in 2G si 5 ore pentru convorbiri in 3G.

In SUA, modelul de 16 gigabiti va costa 200 $ pentru un contract de 2 ani cu AT&T in timp ce modelul de 32 de gigabiti se va vinde, pentru un contract similar, cu 300 $.

Odata cu lansarea noului terminal, Apple a redus pretul terminalelor iPhone 3G la 8 GB pana la 100 $.

Noul terminal va veni cu software-ul 3.0 preinstalat. Acesta va fi disponibil spre download gratuit pentru cei ce detin deja un terminal iPhone de pe data de 17 iunie, si in Romania. Pentru cei ce detin iPod Touch, instalarea software-ului 3.0 va costa 10 $. Sistemul permite optiuni precum cut, copy-paste, sistem de control parental, trimiterea si primirea de MMS-uri si altele.

Contactati de DailyBusiness.ro, oficialii Orange Romania, unic importator autorizat al iPhone 3G, nu au comentat pe marginea acestui subiect.

SAU daca nu aveti chef sa cititi toate astea… un filmulet aciulea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>