Cateva rapide

- De vorba cu doi prieteni din Sibiu: “Mno…dar de ce oamenii se grabesc sa alerge sa prinda metroul!? Aproape ca te calca in picioare…oricum urmatorul vine in 2-3 minute! Daca venea la jumatate de ora, as fi inteles, dar asa…? oricum, bucurestenii par niste robotei!”. Couldn’t agree more!

- Noi review-uri pe www.sasesimturi.ro – Cyadonia, un joc ce nu te va lasa in pace! Nici la munca! Europa-Park. Adicatelea o mini-Eropa ludica! Urmeaza un review la un gadget fain si un super film! So, stay close!

- Primit in teste doua gadget-uri despre care voi/vom scrie in curand, de asemenea! (Thanx, Cosmote!) Am introdus sistemul de votare, pentru cititori, pe sasesimturi.ro – vezi la baza articolelor! : )

- Trairi…interesante/faine lately!

- O groaz’ de conferinte, munca, bla-bla-uri, cam obosit est!

- S-a facut mustul! Tot timpul ceva…dulce! : ) (desi nu prea apucai sa beau, damn…)

- Nu`sh de ce da` nu ma…deprima/turn off vremea de afara. Ba chiar imi place, nitel. Chiar si cand PLOUA! Chestii TOTAL noua pentru mine, eu…care eu fug de apa. Pardon. Ploaie. Nu apa. Ca de spalat ma spal! Parol!!! :D DESI pare ca-s racit non-stop. Mai ales la munca, nu`sh de ce…hmmm…

- Mi-e dor de barul JACK! Cel vechi, evident… si de oamenii de-acolo/atmosfera/masa mare si plina de prieteni si bere. Sau suc de rosii, ce-mi place(a) mie!

- Am chef sa scriu o chestie….epica! Sa ramana LEGENDA! Timp sa am…grrrr…

- Cum se poate frate ca, in medie, in SUA, adolescentii sa trimita 3.000 de mesaje text, LUNAR?! Studiu este asta…GIZAS! Ce…non-viata au aia!!!!

4 thoughts on “Cateva rapide”

  1. Tot ce a mai ramas din barul JACK este doar cateaua, aceeaiasi catea simpatica si cuminte. In rest actusalualul Jackson Garden este plin de pisici. Din pacata atmosfera misto pe care o stiam noi a disparut. Acum este doar un banal bar unde tremuri de frig cu berea in mana si cam atat. Jalnic!

  2. au facut focul in soba vineri in jack sa stii ! iar pisicile tin de cald, dar incearca mereu sa se urce pe masa sa bea din bere. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>