Macabru jurnalistic

Abia acu` am prins niste 3 minute sa scriu, fusei plecat la…… o sa vezi de fapt pe SaseSimturi.ro unde! :D (reclama. pe fata!)

Ieri asteptam pe un coleg pe la Unirea, ma invarteam haotic pe acolo, mi-a picat privirea pe un stand de ziare. Evident, in prim plan (se scrie cu cratima!? Nu cred…) trona supermegaextra fituica `andicapata LIBERTATEA!

Pe prima pagina. Mare de tot. Incredibil de mare. PREA mare. (nu, nu o pereche de sani. asta nu m-ar fi socat). Deci pe prima pagina IMENS trona un….pahar.
Unul destul de…mov. Parca. Imi place movul!

Mi-am zis ca or fi lansat astia la Ikea sau pe undeva vreun…set de pahare…din…cristale…scumpe. TITLUL, obscen de mare si el ce-i drept nu m-a lasat sa visez. L-am memorat PERFECT!

“Iata paharul cu furadan din care a baut Madalina Manole!”.

…. am ramas… DOAMNE! Deci NU mi-a venit sa cred…ca in presa…poti sa pui pe prima pagina….o….asa….abominatie! (ce cuvant fain! macar atat!)

Asa. Gata. Ma duc sa…fac poze. Va iubesc! Pe toti! In randuri! Concentrice!!! :D

3 thoughts on “Macabru jurnalistic”

  1. : ))))) Uite, VOI ar trebui sa fiti jurnaliste!!! Jurnalistepamfletare! m-am amuzat, danke… Si da!!! Adevarat! ASTA voiau sa reliefeze “profesionistii” de la Libertatea!
    Yep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>