Rapideeeee

De maine intru in concediu. Merge baiatu` la Galati….sa vedem ce-i (si) pe-acolo!!! So, mai putin pe blog in urmatoarea perioada, iau vacanta o saptamanaaaa :D

Metallica a fo` bestiala. da` cred ca am mai zis asta, de cateva ori…i-am tampit pe toti.

Am devenit dependent de Conquiztador. Jocu` ala de cultura generala destul de cul…ieri am jucat pana pe la 2 noaptea…sau ceva de genu`. Damn.

La Breboo s-au facut cireze/zmeura/visine. Din care mananc eu acu`. Sunt bestiale. A, evident, si TONE de dovlecei care mie nu-mi (prea) plac.

Mai vreau Metallica.

Ma irita vremea asta instabila, nu pot sa-mi fac niciun fel de plan de dimineata pana seara, parce-que…sta sa ploaie par example acu`. Pf.

Avem TVA de 24%. Oficial. Yey!

E misto sa mananci mult pe bani putini. Si bun. E o terasa…remote…plasata…de-alea “de cartier” care nu promite(a) mare lucru initial dar s-a dovedit a fi un Rai al mancarii abundente. La 36 de lei un platou de 2 persoane IMENS, cu tot felul de…chestii…prajite/non-prajite/cartofi taranesti ca la mine la tzara…genial!

Nu prea mai pot asculta altceva zilele astea decat heavy/speed metal. Azi e ziua Iced Earth.

Mi s-au terminat ceaiurile. Ce bine ca nu lucrez, am timp sa colind prin oras a cauta stuff bun!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>