Ziua optimismului pe retele sociale

Este practic imposibil sa obligi oamenii sa fie optimisti, o zi intreaga, in “toate mediile”.

Insa ar fi excelent daca s-ar…alege…cumva…(macar) o SINGURA zi din an in care TOTI cei ce au prezenta pe ORICE retea sociala, sa transmita numai mesaje pozitive.

Ne plangem(!) cu totii ca suntem o tara de oameni tristi, delasatori, prosti, posomorati si asa mai departe. DA, este adevarat! Si asta ar putea fi reparat…prin initiative de genul acesteia.

Ce ar fi daca ai vedea, pentru o ZI, pe toate retelele sociale, chiar si pe bloguri (de ce nu?) post-uri, idei, ganduri POZITIVE? Ce ar fi daca o zi intreaga te-ai EPURA de rau, de negativ si nu ai vedea decat chestiuni optimiste, ganduri funny, amuzante, care sa te faca sa zambesti? Ce ar fi daca o ZI macar, ai scapa de pesimism, injuraturi, dureri mai mult sau mai putin personale, lipsuri, ganduri negre…si in schimb ai fi inconjurat(a) de vorbe faine?

Iti spun eu. Ai fi mai fericit(a). Cu totii am privi viata mai…roz. Mai sincer. Mai deschis.

La fel cum exista Ora Pamantului, Ziua Femeii, mai nou si Ziua Barbatului….de ce sa nu avem si Ziua Optimismului? :)

Hai ca nu e greu…si oricum, tuturor ne place sa zambim si sa spunem ce lucruri frumoase/bune/constructive ni s-au intamplat!

Si fac apel la “numele grele” din online sa promoveze ideea asta…

So…straight to Facebook cu ast post! :)

Va iubesc pe toti pe rand, la modul cel mai…bine si placut!

2 thoughts on “Ziua optimismului pe retele sociale”

  1. Peeee…bune!!!! Ce….pf. Ce aiurea! Da, dar eu vreau o zi a Optimismului pe Retele Socialeeee!!!! Buhuhuhuuuu, de ce tot timpu` vin unii si-mi fura ideile?! ma rog…cu cateva decenii inainte, poate, dar…still! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>