Maruntisul de Vineri

O noua sexctiune la blogu` nostru preferat. Adica asta. Ahem. Asa. In “Maruntisul de Vineri” esti invitat(a) sa spui ORICE ti-a trecut prin cap saptamana de (aproape) trecu` si…a ramas in tine. Chestiuni…marunte, care ti-au atras atentia pe moment. Ceva de ti-a placut sau NU ti-a placut, ceva ce-ai remarcat si nu ai apucat sa spui/scrii. Orice…maruntis…demn de scos in evidenta…sau nu neaparat. :) Incep io, evident. Eu oricum o sa le scriu.

- Nu o sa ma plictisesc niciodata de vafe. Alea comuniste…din ciocolata. Alea uber ieftine. Nu inteleg cum unii prefera ALTA inghetata. Adica ma rog, mint, inteleg…dar nu-i inteleg DE FAPT!!!
- Norc.ro este un serviciu foarte fain de street view panoramic. Deocamdata unicul in Romanica.
- Trebuie sa devin mai ambitios in ceea ce priveste……….
- Tre` sa gasesc o tipografie!!!! Sa…tiparesc ceva. Ah, si o stampilarie! Ah, si o sa mai am nevoie si de tine, Cam, pentru un desen! :D Si de voi toti astia de stiti la ce ma refer pentru…
- Am invatat Aerials la chitara. Nu am apucat sa ma copiez pe ITube. E pe vine, nu prea avui timp.
- Ce viata de *@#(%@*!# a avut Vincent van Gogh…ugh…saracu`.
- Nu e bine sa incep 2-3 carti de-odata. Risc sa nu termin niciuna si sa ma consider multumit ca am inteles stilul…
- Ador statistica de pe acest blog. Stiu FIX cine intra, cand intra, cat sta, ce face. E asa…intrusiv rau. Ma simt un fel de Big Brother. Deci mai bine nu mai intrati!! Buhuhuuuu :)))
- Am vrut de 389124 ori sa ucid pe cineva saptamana asta. In crestere cu 2,6% fata de saptamana trecuta. Profit zero. Investitii zero. Break-even.
- Gargara de la conferintele de presa pe New Media au inceput sa-mi ajunga. Cand o sa ma fac mare si tare pe online, o sa ii invat EU ce sa vorbeasca. I mean it!!!!
- Cine taie pepenele, mananca miezul.
- De ce toti copiii cand sunt mici au capete rotunde-rotunde?! Nu ar trebui, din contra…sa fie…aerodinamici, asa…?…
- Vreau sa colorez Bucurestiul.
- Sibiu (abia) in august. Galati…cum e Galati, chiar? As putea sa-l intreb pe taica-meu, merge des pe-acolo lately, cu munca. Hm.
- Vreau iPad. 3G. Ieftin. Paul, nu iei tu unul ca apoi sa-l vinzi, mai ieftin? :D:D:D Dau o bere!
- Imi plac cei ce-mi spun “hai sa vorbim la per tu…”. Mai ales cand vine invitatia de la un om muuult mai in varsta decat mine. Mi se pare ca a atins un nivel de inteligenta emotionala care ii permite sa se detaseze mult de cutumele imbecil-sociale.
- Vreau sa descopar cuvinte faine.

…. si altele. :)

One thought on “Maruntisul de Vineri”

  1. Dupa cum nici eu nu ma voi plictisi de center shock/acadea cu gust de mar si in centru cu guma rasfoind un numar din Rahan.
    Norc.ro imi place si este util.
    iPhonul meu 3G de 8 GB abia in saptamana 42 din acest an va fi up to date, clar ii va scadea valoarea si nu voi mai lua nimic pe el… prin urmare voi ramane cu el pe post de ceas desteptator :D
    P.S: Apple sucks! Nokia the best phones, ever! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>