Post despre esarfe

Treceam pe la Bamboo si MeliMelo. Si … vazui f.f.f.f. multe…esarfe.

Colorate.

Roz, bleu, cu picatele, negre cu alb, alb cu negru, maro, rosiatice. Plin de esarfe. Si-ti atrag clar atentia si nu te poti abtine sa nu le…pipai. Desi nu e frumos, o faci asa…in trecere…si pari interesat.

Si merg pe strada si peste tot vad tipe dar si TIPI cu esarfe. Uite, gen Mihaita, care poarta aproape tot timpul…esarfe! Si Irina!

Esarfele sunt la moda se pare…dar inca par a fi oarecum…exclusiviste…intrucat cred ca-i dificil sa le ASORTEZI. Si sunt si destul de scumpe. Le poarta oameni mai cul…care indraznesc sa fie…altfel.

Eu facand parte din aceasta categorie, cred ca o sa-mi iau o esarfa. Sau poate o sa primesc una “in dar” :D Desi habar n-am cum sa o port…cred ca o sa o lipesc/infasor de mana. Sau o infig in buzunar si vad eu la ce o sa-mi foloseasca, la un moment dat.

Sa iubim esarfele!

Cum va iubesc si eu pe toti, pe rand!

2 thoughts on “Post despre esarfe”

  1. imi plac mult esarfele, dar nu la tipi.
    Si nu imi plac nici la tipe dk sunt stranse pe gat.
    sunt oribile alea puse de zici ca ai gatul bandajat.
    e fain sa lase sa le vedem gatul, si sa le fluture misto, si sa fie din material subtire cu textura faina si culori asortate cu ce au p ele.
    cam ca in pozele astea, da!
    si sa moara esarfele in carouri stragnulate pe gat EMO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>