Se muta blogurile pe Facebook / alte retele sociale?

Citesc/ma lovesc din ce in ce mai mult de acest subiect pe…ste tot. “Blogurile o sa moara! Totul se va muta pe retelele sociale!”

Imi permiti/permiteti sa am o parere? Una mica-mica?

NU! Din simplul motiv ca…blogurile sunt ALTCEVA. Blogurile sunt un spatiu intim (poti sa blochezi complet accesul oamenilor…cum a facut de exemplu Fata cu Nume de Indian din blogroll-ul meu :D ), pe bloguri poti sa scrii istorii imbecile kilometrice sau studii de caz super complexe sau…orice vrei tu, blogul e mai FUN de citit, blogul este mai versatil. Retelele sociale vin ca ceva…complementar, in a mea umila opinie.

Nu o sa pun decat rareori ceva misto pe Facebook, fara sa pun (si) aici. Vreau ca peste 183924 de ani, cand voi fi pe patul de moarte, sa pot sa ma uit pe blog in urma cu 381932 de ani si sa zic “Ahaaaaa! Deci uite ce scriam/gandeam/simteam eu atunci!!! ce tare eram!!!”. O retea sociale este prea…succinta, rapida, haotica, obositoare, colorata inutil, reclame…pitzi si coca.

Ma amuza deja cand cineva vine catre mine si-mi spune “Da` pe blog ai zis altceva!” “….cand?! ce am zis?!” “Pai nu mai stii!? Ai scris acum un an si ceva ca ai face X si Y in cutare circumstanta!” “….am zis eu asta!? uau! ce tare!”.

Chiar e FUN sa ai blog…si e SI mai fun sa nu te chinui in NICIUN fel sa scrii ceva, sa-ti vina…natural…Si fac asta zilnic aproape de ceva vreme.

I rule.

Va iubesc pet oti. Deci la pet. Nu la cutie. Da!? BUN!

3 thoughts on “Se muta blogurile pe Facebook / alte retele sociale?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>