Mania bicicletelor

Este o chestie bes-ti-a-la care, IN SFARSIT, a cuprins si Bucurestiul/Romania. Vad/vedem din ce in ce mai multi biciclisti pe strada, din ce in ce mai zambitori. Azi am vazut vreo 10…in timp ce eu pedalam…ma rog…prin autobuz.

Mai mult de atat, pe Facebook deja s-au format multe grupuri si grupulete de pasionati de biciclete. Se deschid din ce in ce mai multe magazine, oamenii incep sa SCRIE despre “aventurile” lor pe doua roti.

SI mai mult de atat, companii mari se implica in aceasta miscare. Cosmote, de exemplu, organizeaza pentru presa o competitie pe doua roti, duminica, pana la Cernica. Gratarel and shit ulterior, premiere…frumos. Am fost invitat si eu dar din pacate bicicleta mea este la BREBOO. Dammit…as fi mers.

Deci daca esti din presa si ai bicicleta…contact me si iti dau datele.

Ar trebui ca Primariile sa tina pasul cu numarul de fani ai bicicletelor si sa faca mai multe piste speciale pentru ei/noi. Si eventual sa mai aiba loc si pietonii pe acolo, pe undeva…ahem.

9 thoughts on “Mania bicicletelor”

  1. PAI! In lumina … jobului meu… u know, DailyBusiness.ro, tre` sa ma ocup si de prezenta DB.ro pe Facebook. Deci sunt constant si mereu in contact cu comunitatile de pe-acolo, citesc printre randuri, vad ce se intampla/ce se vorbeste/ce se lanseaza, de ce este lumea interesata si asa mai departe. In paralel imi dezvolt propria-mi pagina/comunitate, pentru anunturile biznis ce urmeaza. :)
    Pam-PAM!

  2. ihiiii, thanx pentru precizare! :) Cei de la Cosmote mi-au zis la telefon ca daca mai stiu colegi JURNALISTI sa chem…deci am presupus ca…e pentru jurnalisti. :) Cool.

  3. syneiter, recupereaza-ti si tu bicla atunci si participa la competitie! altfel imi insusesc eu vehiculul ca parca mi-e dor de dat la pedale.

  4. propun sa mergem la Breboo si sa dam spargere la bicicleta si asa nu o foleseste si e pacat :)) rugineste acolo inutil cand mai bine o putem folosi noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>