Retoric intreb…

Sunt oare singurul om care atunci cand merge cu trenurile romanesti (evident, ale CFR-ului!) tre` sa traiasca…intarzieri…de ore intregi, pe ORICE distante!?

Pe bune, cum puii mei sa faci 4 (patru) ore intre Busteni si Bucuresti, cand pe bilet scrie 2 ore!?

Pe de alta parte, indiferent cum se anunta vremea in zilele respective, eu cand merg la munte, in 95% din cazuri am super noroc de vreme uber faina! Dovedit de-a lungul anilor unde doar de vreo 2-3 ori m-a plouat intens. Ninsoarea este o.k…exceptand acea o data cand era sa mor din cauza ei. Dar traiesc!

Dovada ca scriu pe-aici! Din cand in cand, caci mi-s nitel ocupat rau zilele astea cu `n` chestii…unele f. placute…altele mai putin. :)

Insa eu tot va aliniez si va iubesc pe toti, in rand! Chiar si sub rand! :D

4 thoughts on “Retoric intreb…”

  1. Nu stiu daca esti singurul. Eu cand merg cu trenul de obicei ajung la timp. Saptamana trecuta am fost la Suceava si, surprinzator sau nu, am ajuns mai devreme cu vreo 10 minute. E posibil sa aiba ceva cu tine.

  2. în zona aia unde ai fost tu se lucrează la şine (wow, oare când nu se lucrează la şine?). eu am făcut după Paşti de la Braşov până în Bucureşti 5 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>