Zig-zag-istii stradali

Sunt acei oameni care merg asa…haotic…zig-zag-ist…cu capu` in nori pe strada/trotuar. Sunt acei oameni de care te CIOCNESTI pentru ca nici ei nu stiu ce vor, unde vor si DE CE vor. Era sa dau peste una si azi, tipa chiar MERGEA asa…leganat…in zig-zag…haotic. Ma gandeam ca daca asa merge pe trotuar, daca are carnet de conducere reprezinta un pericol public!

Sau aia care se opresc SUPER brusc in fata ta, cand ti-e lumea mai draga, si ii eviti la LIMITA. Si daca cumva ii atingi din greseala se uita urat la tine, mustrator “dom’ne…uite-te pe unde mergi!!”. Pai tata, daca te opresti HIPER brusc in mijlocul drumului sa te scarpini cu mana stanga la urechea dreapta si sa fluieri a paguba, io ce sa-ti fac?!

Sau aia care vorbesc la telefon si nu se uita pe unde merg si intra ca vitele in tine si apoi continua nestingheriti sa rada, asa…total aeriani.

Propun sa…li se creeze strazi speciale!!

2 thoughts on “Zig-zag-istii stradali”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>