Cum sa vorbesti mult fara sa zici nimic

Am aflat inmarmurit(i) astazi stand la Ceainaria Cotroceni cum este sa vorbesti extrem de mult (si tare!) si sa nu spui ABSOLUT, dar ABSOLUT nimic. In fata noastra, vis-a-vis, erau doi, un el si o ea, la o prima intalnire.

El timid vrand sa para insa mascul feroc(e), emotionat/emotional, cu zambet stramb, isi freca non-stop mainile in diverse pozitii – am decis ca este virgin.

Ea grasuta, naspa, anosta, de la tara.

Un spatiu de juma` de metru intre ei. Vorbeau extrem de tare, auzeam TOT, fara sa vrem. Si ii ascultam inmarmurit(i). Anul III la Politehnica.

Au discutat pe rand, timp de vreo 2-3 ore, despre:

- Cultura. Ah, nu “cultura” in sensul bun! Ci CURSURI si intarziatul la cursuri, profesori anosti si cum nu ai da 70 de ani unuia “Vaaaaiii…nu mi-as fi inchipuit mai ca are 70 de ani!! vaaaaiiii…”, cum si cat sa intarzii la nu`sh ce seminar “haha, da! 5 minute intarzii si eu! Vaiiii….cate avem in comuuuunnnn….”.
-Imobiliare “Ah, da, am stat intr-un apartament…vaiii…fara icoane, fara nimic!!” sau “Ah, da? In zona aia ai stat? vaiii…si eu tot pe-acolo!!!” sau “Da, nu stiu inca orasul bine! inca ma zapacesc pe aici….hahaaaaa….”
- Zoologie “Nu stiu cum se face, dar tot timpul am nimerit ca pisicile mele sa fie MOTANI! hahaha!”, “Da, si ce motan OBRAZNIC am avut…offf….” sau “Ma alergau gashtile pi la tara!”
- Botanica “Odata m-am intepat! Intr-un trandafir! THUAMNE ce-am sarit! ufff…”

Timp de 2 ore au vorbit si mi se pareau…fascinanti…cum nu ziceau de fapt NIMIC! dar…NIMIC! La unica intrebare mai….aaa….”inteligenta”… sau care ar fi putut primi un raspuns inteligent “tu cu ce oameni mai iesi”, el a raspuns… “A, pai cu unu` de la mecanica, cu doi-trei colegi, cu o colega…si cam atat”. Si ea era SUPER fericita de acest raspuns, a dat din cap aprobator.

Si cateva expresii pe care NU le folosesc/folosim niciodata. Din exprimarea lor. Toate sunt pe un ton afectat si … imbecil. Ahem:

“M-am cocotat pe gard si…”
“Hai sa-i dam bataie!”
“Folosim LIPSUS, nu lipsa! harhar!”
“Vai ce pisica OBRAZNICA….”
“Aoleu, SERIOSSSS?”
“Am asteptat ca BLEAGA, tu!…”

Io as interzice unor oameni sa se reproduca daca nu implinesc un minim de caracteristici. Pe bune. Un IQ minim, un EQ minim, niste cultura generala…ajungem ca in Idiocracy. Grrr.

A, nu s-au cuplat…pentru asta necesita niste inteligenta din partea amandurora si nu mere. Dar o sa o faca intr-o zi…la betie, naiba stie. Pf.

7 thoughts on “Cum sa vorbesti mult fara sa zici nimic”

  1. …si se sesizeaza

    Dati-mi voie!

    Cine infrigurarea mea te crezi tu, ba capatana, sa faci comentarii cu privire la ritualurile de imperechere la om, sau la insusirile unuia sau a altuia!?

    NU sunt de acord cu “Io as interzice unor oameni sa se reproduca daca nu implinesc un minim de caracteristici.”. Tocmai acesti oameni ii fac pe ceilalti sa para atat de minunati.
    Cum sa nu se mai reproduca?!?!?

    Baga-ti mintile-n cap! am zis

  2. ah, ce sweet cand oamenii nu poa` sa faca diferenta intre ironie si adevar…ce scump cand crisparea duce la incetosare…ce adorabil cand unii exista doar ca sa…trambiteze ca exista. :)

  3. Mai oameni buni, mai, nu tipat si nu sbus cuvinte urate la mine mai, (nu de alta da’ sunt mic si impresionabil si plang repede) la mine fost doar la gluma mai! Ce sare la voi de cur in sus, mai? Trebuie sbus ca aicea la Romania, oamenii poate sa vorbesca liberi, mai. Daca sbus la mine ceva, sbus numai ca sa vobim si noi asa sa ne aflam in treaba mai. De ce atata ura mai, de ce atata subarare la voi. Recomand Distonocalm, mai, ajuta la oamenii stresati, ofticati si frustrati mai.

    Bentru vrabiuta cea careia ii pasa, mai bine dus la tine la cuib, bagat unghiut in gat si murit la tine mai! Bubat la tine ca esti fata desteapta, nu tinut subarare pe tine ca fost vina la tine ci la Bamant ,ca el e rau si tine mai.

    Dat sfat la voi, mai, ca la mine pasat ce se intamplat cu voi, mai, ….. poate prea mult mai.

  4. Ce pretentii sa ai de la un Gigi care cic-ar avea adresa de mail “suntetinistegaozari@yahoo.com”. Macar de era Gmail!
    Dar e o.k.!!! Putem intelege acum de ce eviti oglinzile! Totul se leaga, pfiu! :)
    Depersonalizarea e in floareeeee, trlalalaaaaa
    Ah! Si nu-s de acord NICI cu “Free speech for the dumb!”

  5. Pai te lasam sa vorbesti liber.
    Bine, am prefera sa o faci capul in jos, agatat deun pom.
    Evident, glumim.
    Ne crezi?
    Nu?
    Vreau un frustrometru…cred ca ne-ar prinde bine sa …ne masuram puterile.
    In orice caz, schimbat stilu’ misto.
    Mai vina dara pe la noi… dar cu alta adresa de mail intr-adevar!…

  6. Poezie, poezie, vezi ce-astern io pa hartie

    Dedicatie speciala pentru criticii mei,

    Minunatului moderator,

    si guralivei vrabiute

    Va iubesc p-amandoi pe rand, ca deodata ma ia cu lesin

    Pe mine nu ma cheama Gigi!
    Nu sunt un Gigi, nu vreau sa am nimic de-a face cu Gigi!
    Gigi sunt altii, acestia au Maibach si oi! N-am nici Maibach si nici oi.
    Le mai intalnesc, in schimb, pe ele, pe oi, uneori pe sosea, in mediu rural, pe strada ………………si pe bloguri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>