Imaginatie

Mi se pare doar mie sau odata cu venirea prima(verii) oamenii au inceput sa aiba mai multa imaginatie? Nu`sh…urmaresc asa, oamenii pe strada si parca au alta…sclipire! Sau poate sunt eu mai…zambaret decat de obicei, nu`sh. :)

Ce INSEAMNA “imaginatie”? Ce trebuie sa arati pentru a fi considerat un om “cu imaginatie”?

Hmmm… cred ca a vedea amanuntele acolo unde altii vad doar suprafetele si contururile. A iti face scenarii in cap despre anumiti oameni/obiecte/animale.
A crea ceva. Orice. A construi, a cladi. Apreciez si iubesc oamenii care creaza ceva, fara nicio obligatie fata de o terta entitate.

Cand ai cel putin o doza consistenta de non-conformism, de joaca, de …. dans mintal (sau mEntal?! hmm…), de deschidere catre nou si inedit. Nu-mi plac oamenii rigizi, ii consider oameni fara imaginatie.
In fine, oamenii care vad in orice POSIBILITATI si nu PIEDICI. Oameni care se bucura de ceva nou, nu care fug de lucruri inedite. Oameni care zic mai degraba DA sau INCERC decat NU, NU POT, NU VREAU, NU STIU.

Yep, hai sa ne…imaginam cum ar fi o lume plina de…imaginatie! :)

Va iubesc pe toti pe rand, in ordine dezalfabetica!

2 thoughts on “Imaginatie”

  1. am scris in blogul meu “ordine dezalfabetica” si dup-aia am dat un gugal sa vaz cine a mai zis asa ceva si cam asta e singurul blog care mi-a iesit la rezultate. deci te voi citi, if you’re not too boring :)
    later, pops :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>