Maturatorii de geamuri. Cu mana.

In interiorul mijloacelor de transport in comun este mai cald ca afara. De obicei, cel putin. Si atunci cand afara e frig si inauntru e cald, la ce fenomen asistam, copii? EXACT!

Si oamenii incep sa stearga geamurile. Asa cum pot si ei. Si efectiv, simt ca MOR cand vad populatia curata si igienica ce-si pune palmele la bataie si incepe sarguincios sa frece la geamuri pentru a vedea mai bine peisajul (si-asa dezolant) de afara.

Nu pot sa ma abtin sa ma gandesc la cantitatea de jeg pe care o acumuleaza pe palme. La faptul ca dupa aia se scarpina la nas, pun mana pe batiste/servetele, sau pe fata altor oameni nevinovati!

Si ies bube. Care bubele cresc si devin rosii, si din rosii coc si explodeaza pe fata. Si oamenii incep, in somn, sa inghita sucul din acele bube si mor inecati!!!!! FUCK!!! NU mai stergeti geamurile cu mainile!!!!

Macar faceti-o cu manecile hainelor! :D e mai putin…direct.

3 thoughts on “Maturatorii de geamuri. Cu mana.”

  1. Vai, urrrrrrrasc cand fac oamenii chestia asta!E unul din cele mai scarboase lucruri pe care le vad in autobuz!!Eu nici macar in masinile prietenilor nu pot sa fac asta!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>