Azi

Am alergat, nu am ajuns deloc in birou. Si da, poate suna placut, darrrrrr….cand te ninge non-stop si-ti intra vant in moaca fara oprire….si mergi pe jos vreo 5 kilometri, de placere…hm.

DARRRR…s-a meritat intru TOTUL! Am avut timp sa stau cu mine, in NATURA…am facut muschi la GLEZNE si picioare (e greu sa mergi prin nameti virgini sau semi-virgini…). Hm, apropos. De ce naiba or vrea tipele sa isi “repare” himenul ca sa PARA din nou virgine!? Adica…ce SENS poate sa aiba treaba asta!? Ca sa…ce!? En fin.

Si a rezutat si stirea asta. Si dupa vreo 4 ore de interviuri continue, intr-o mare multinationala, o sa mai rezulte un material de pus cover in orice revista de pe piata acum. In cazul nostru, o sa apara in DailyBusiness.ro soon enough.

Si m-am vazut si cu Irina, ceea ce mi-a facut placere…nu o mai facusem de ceva vreme si tre` sa indrept (inca) cateva lucruri la mine. Printre care si “a ma vedea mai des cu oameni la care tin”.

Va iubesc pe toti pe rand si nu plangeti prea rau ca ati scapat de mine azi! :D

3 thoughts on “Azi”

  1. sa isi “repare”!!:)) se numeste reconstructie,alex, ca de reparat n-au ce sa repare ca nu s-a stricat nimic…:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>