Noi oportunitati

Gata, se duse si Revelionu’ (asta vine din franceza, “a te trezi” – n.r.), vacanta/concediul, bla-bla, incepe un an nou cu o multitudine de oportunitati. De fapt….nu stiu neaparat de ce este nevoie de un “inceput nou” pentru ca oamenii sa ia mai usor decizii. Poate este echivalentul…”datul paginilor dintr-un caiet”, albul cel nou, nepatat, care poate fi scris mai usor, mai corect.

Si asta am de gand sa fac.

M-am reintors la birou, unde este haos ca de obicei. Am o stare…mixa…de…melancolie, placere, oboseala, anxiozitate, zambet si, ca mastile alea de la teatru, zambet…in jos :D si altele. Oricum, noi oportunitati are on the way! Profita de ele!

Vad ca am primit ceva voturi la numele viitorului domeniu al blog-ului. In mod ciudat, “Vorbe-nVant” pare a avea cel mai mare succes…hmmm… Am primit de asemenea si alte optiuni precum “Ezoterictheatre.ro” sau “SpiritBlogDeGoaga.ro”. A, si aaaaa…TokioHotelTheBest. Dar cred ca e o eroare aci. :D In urmatoarele saptamani lansez noul blog, migrand toate post-urile acolo. Voi pastra in mare parte layout-ul neschimbat, imi place asa cum este. :)

In rest, urasc CFR-ul, dar asta in viitorul post.

Va iubesc pe toti, pe rand!

One thought on “Noi oportunitati”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>