Violenta asupra femeii

De curand m-a sunat o amica/cunostinta veche. Din senin asa, cum se mai intampla, la modul destul de…ciudat. Initial nici nu mi-am dat seama cine este, in fine.

Am fost amabil, am discutat, alea-alea si, din una din alta, am intrebat-o cum mai este cu relatia ei. Stiind ca ea e cu un tip de ceva ani.

“Paiii…cum sa fie…uite ne-am certat…adica, in fine…a dat de cateva ori in mine si…”
“Si sper ca nu mai ai de gand sa stai cu el, sau ceva similar, NU!?”
“A…paiii…m-a suparat, dar l-am iertat, ca era nervos… Ce era sa fac?!”
“….sa….il parasesti?! Evident!”
“…nu, ca intre timp m-am obisnuit”.

Am ramas blocat. Si mi-am amintit de ce nu mai discut cu persoana respectiva. Am fost amabil pana la capatul conversatiei, am spus acel “mai vorbim” (yeah, sure), am inchis telefonul si m-am dus sa ma joc Dragon Age, nitel sedat.

Si nu este un caz singular, din nefericire. Barbatii chiar DAU in femei/baietii in fete, si ele stau si…indura. Pe motiv ca “lasa-l, e barbat, se enerveaza…nu as putea oricum sa-l parasesc ca MA IUBESTE si IL IUBESC”.

A, am si o prietena care s-a CASATORIT cu un tip care a dat in ea. Din acel moment, ceva s-a rupt iremediabil intre mine si ea. Arata ca nu are coloana vertebrala, ca I SE PARE CEVA NORMAL sa fie batuta. Asta in secolul 21.

Sunt eu anormal cand gandesc ca un barbat trebuie sa fie gentleman, sa nu atinga decat MAXIM cu o floare femeia sau, alternativ, sa-i toarne niste ceai frumos mirositor in cap?!!? Sunt anormal cand gandesc ca daca un barbat da intr-o femeie, INDIFERENT DE MOTIV, e CLAR ca nu exista iubire ci doar POSESIVITATE/GELOZIE/IMBECILITATE?

A, tot nu sunt de acord cu campaniile alea “Femei din umbra”, pe care CALCI. Ar trebui sa le face peee…aaa…tavan. Yep. Sa nu CALCI pe ele.

4 thoughts on “Violenta asupra femeii”

  1. Indiferent de motiv? Asa ceva nu se poate, adica ea sa te insele tu sa afli sa sa nu dai in ea? :)) Bine in cazul prietenei tale nu a fost vorba de asa ceva, ca daca era se certau si certati ramaneau. Dar in cazul de mai sus mentionat de mine, eu as reactiona astfel : As atingeo cu coada unui trandafir fara sa-i fi curatat spinii in prealabil si i-as turna ceai frumos mirositor in cap imediat dupa ce l-am luat dupa aragaz si nu as mai vrea sa o vad tot restul vietii.

  2. mda…m-am gandit destul de mult la pozitia mea in legatura cu violenta in cuplu….si in viziunea mea treaba sta in felul urmator:
    - daca tipu o loveste pe respectiva pt ca asa i se pare lui normal…evident ca nu e de stat intr-o astfel de relatie
    - daca gagica e o infecta care-si bate joc de el….ma pun in locul tipului si-mi dau seama ca as calca-o in picioare (daca as iubi-o..in caz contrar, as parasi-o pur si simplu)
    - daca cei 2 sunt firi violente si isi mai trag cate o palma cand se cearta dupa care se impaca in cel mai erotic mod cu putinta…mi se pare ca sunt doar foarte pasionali/posesivi/tumultosi etc…deci e ok…dar cu conditia sa fie violenti amandoi.

    Anyway, nu va luati dupa mine..sunt un pic peste media violentei.:)

  3. ce?!!!glumesti, nu?daca “gagica e infecta” el ar trebui sa realizeze asta si sa plece si daca amandoi sunt firi violente, sa-si dea singuri pumni in burta si sa se calmeze!

  4. nu, nu glumesc. cred ca am o latura masculino-violenta destul de dezvoltata si ma pun (de ex) in pielea unui tip care afla ca este inselat. Daca o iubesc pe respectiva si ma socheaza vestea, stiu ca as reactiona extrem de violent. De fapt…si ca tipa cred ca as reactiona la fel. Este vorba de primul impuls peste care unii pot trece iar altii nu pot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>