Intrebarea Zilei: Copilarie

“Care era jocul tau preferat din copilarie? De ce iti placea atat de mult?”

Raspunsul meu:

Era un joc inventat de mine si de doi prieteni de atunci (si de acum), Ion si Mircea. Aveam un perimetru bine determinat prin care ne alergam si ne…plezneam cu o minge cat de tare puteam. In momentul in care unul dintre noi era atins, acela trebuia sa-i vaneze pe ceilalti. Nu conta daca mingea era jegoasa sau nu. Imi placea pentru ca…era dinamic…mingea se ducea uneori foarte departe si ne amuza cand cel care incerca sa ne plezneasca cu ea nu ne nimerea si trebuia sa se duca dupa ea…si apoi fata maica-mii cand ma vedea super jegos in usa.

4 thoughts on “Intrebarea Zilei: Copilarie”

  1. Da, jocurile preferate de mine erau cele inventate de mine si frati-meo. Era unul pentru and eram singuri acasa(unul in care eram 2 FETE, care treceau prin diverse aventuri si calatoream cu o barca, care era de fapt canapeaua pe care o intorceam in asa fel incat sa se clatine si sa trebuiasca sa te tii bine de ea sa nu cazi), unu pentru cand eram singuri pe afara(frati-meo prindea paianjeni si ma alerga cu ei ), unul pentru cand eram in pat si trebuia sa ne culcam(de-a gaina care fugarea o rama).
    Da, ma consider normala.

  2. “De-a gaina care fugarea o rama”!!!! :)))))) Cum era asa!? :))))) deci am zis in redactie chestia asta si intrebarea a fost…(dupa ce s-a ras) – “Da` cum mima RAMA? Ca gaina, I can see!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>