Vorbim in toalete publice?

Sau veceuri publice, depinde cat de frumos este pe-acolo. Acele locuri unde te duci si-ti faci esentialele nevoi ale existentei si in care intra `n` alti oameni in aceleasi nobile scopuri.

Ma streseaza enorm cand intru acolo si ma nimeresc doar EU cu un alt ins. Nu stiu, efectiv, cum sa reactionez. Sa-l salut? sa nu-l salut? Adica…este EVIDENT ca SE SIMTE ca suntem doar DOI oameni intr-un spatiu, ca ne observam miscarile chiar si fara sa vrem, ca ne AUZIM cum forfotim, ne descheiem eventual la pantaloni, GE-NI-AL! Si ambii ne facem ca suntem ocupati si veseli, ca si cand am fi singuri dar NU SUNTEM! Si daca il salut? Pai…DACA nu-mi raspunde? daca i se pare ciudat, pentru ca…nu? pana la urma suntem doi straini!
Toilet
Dar in LIFT…salutam cand intram si este un singur om! Adica…chiar zic si “la revedere”, cand cobor, si mi se raspunde tot timpul! De ce n-ar fi asa si la veceurile publice, sau toalete, in fine…? Oare din cauza activitatilor intreprinse acolo sau…ma rog. Dileme de-ale mele. Pf. :)

7 thoughts on “Vorbim in toalete publice?”

 1. Andra, un alt mister feminin de nu o sa-l inteleg niciodata. Si nici nu-i gasesc utilitatea practica, dar…ma rog.
  FataFaraNume – mmmm…dar nu e vorba de a “incepe o discutie”! E vorba doar de un simplu SALUT! atat.

 2. Cel mai bine e să laşi jetul să spună totul. Tipii au nişte reguli foarte bine stabilite când e vorba de toaletele publice. Poate că ţie ţi-ar plăcea un salut. Asta nu înseamnă că toată lumea e dispusă la astfel de politeţuri în orice fel de condiţii.

 3. este nitel greu sa saluti sau sa incepi o discutie pentru ca…
  ….
  imagineaza-ti:

  A.poate persoana are nevoie de liniste ca sa poate face pishu;stii momentele alea in care iti vine, dar la draq parca trebuie sa te concentrezi ca sa iti iasa;
  =>persoana te va uri cateva minute pt ca intarzie la masa cu iubita pt ca tu l-ai scos din concentrare cu salutul tau
  B. daca persoana e super ok si poate face pishu oricum si oriunde, si reusiti sa incepeti o discutie…dar…in timp ce faceti pishu…ce faceti? urlati unul la altul sa va auziti mai tare ca jetul? apoi…daca tu termini mai repede, ce faci? ii zici “hai ca eu am plecat, pa” care pentru el se poate traduce ca “ha, fraiere, te-am facut la viteza!!” …mmmm….hm?

 4. :)) Pai da, probleme EXISTA! Dar, FataFaraNume, nu cred ca exista REGULI scrise sau nescrise la veceu…Adica…mi s-a intamplat sa ma pish paralel cu un tip si ala sa intre in vorba cu mine, sa vorbim de o formatie, ceva. Si pe mine nu m-a deranjat, din contra, a fost asa…interesant.
  Dar da, dupa cum zice Vrabia Parsi nu Obisnuia sa Manance, exista riscuri majore. Dar si daca taci este ciudat, ca sunt doar DOI oameni. Ma simt asa…lipsit de politete. Desi este un strain! uf, complex, ma dau batut si ma duc sa ma pish in singuratate. better.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>