Trist

Mi se pare trist sa ajungi la peste 20 de ani si sa nu stii CINE ESTI, CE VREI, CE PERSONALITATE ai.

Si sa MIMEZI tot timpul…ca esti altceva, altcineva. Nu faci decat sa te debusolezi, sa te minti pe tine insuti/insati, sa calci in picioare potentiale prietenii/amicitii.

Pf, de parca cei din jur ar fi surzi/orbi/ignoranti.

3 thoughts on “Trist”

  1. Cred ca exaagerezi putin…e plina lumea de oameni care nu stiu cine sunt si ce vor…sa nu stii ce personalitate ai, asta e imposibil, poate nu stii sa ti-o definesti in fata cuiva, dar de stiut stii – daca esti mai timid decat tupeist,mai sensibil decat dur etc
    Si legat de celelalte doua..tinand cont ca, mai ales la varsta asta, suntem in permanenta schimbare, e greu sa stim tot timpul CINE suntem si MAI ALES CE VREM.Cred ca te-ai aflat si tu de foarte multe ori in situatia asta.
    Legat de cei din jur :)) pai majoritatea chiar SUNT surzi si orbi, din indiferenta sau din prostie, nici nu conteaza de multe ori.

    Eu zic ca mai trist e sa ajungi la peste 20 de ani si sa nu ai COAAAAIIIIIIIIIIEEEEEEEEE…sa mimezi ca esti altceva din prostie…sa nu poti sa iti asumi ceea ce faci si sa nu poti recunoaste cand esti la pamant…sau sa iti asumi ceea ce esti, in ciuda faptului ca ranesti in dreapta si stanga, doar pentru ca asta te face sa te simti puternic si stapan pe tine.

    pam pam

  2. yep, indeed l-a depasit! :)) In special ma irita oamenii care sunt in mod EVIDENT rai…dar vor sa isi puna pe moaca atitudinea de “VAI, ce OM de treaba sunt EU…ce SCUMP si ALINTAT si ADORABIL!” Grrrr….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>