Estem pe Strada Turturelelor!

Deci ne-am mutat intr-un final sediul. Motiv si de agitatie, chaos, chestii nearanjate sau prost aranjate, bla-bla.

Acum suntem pe strada Gay Turturelelor, langa sediul PCGarage. Aia de i-a cumparat PCFun-ul lu` Ghenea mai ieri…la trei statii de Unirea.

Cum e? Pai e destul de misto, adica…deocamdata cel putin, ca suntem cam singuri in cladirea de birouri. Inca se construieste prin jurul nostru, se aranjeaza, se alea-alea. Avem ditai baia, va fi comuna ce-i drept, cu lumini si ape ce se trag/aprind singure. :D Noi stam destul de inghesuiti, ca na…sa avem spirit de iechipa, nu`sh.

Birou-mi

(ala de la mijloc, mic, e al meu. evident)

In momentul in care o sa se umple insa cladirea, (pre)simt ca o sa fie cam de kkt, pentru ca o sa devina o simpla ALTA cladire CORPORATE, cu oameni la cravata si scortosi, bla-bla, cu cartele de intrare si tampenii de-astea de nu-mi plac mie. Pf.

One thought on “Estem pe Strada Turturelelor!”

  1. Sa fie intr-un ceas bun mutarea ;) Cred ca pe perioada asta de criza o noua moda este ca firmele sa isi mute angajatiii dintr-un sediu in altu :) Acelasi lucru am patit si eu tot in acceiasi perioada. Si culmea coincidentei tot ca si voi stam si noi, toti intr-un birou, putin mai mare decat al vostru ca deh… suntem mai CORPORATE decat voi ;) Bafta amandurora in noul sediu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>