Stufstock 2009 – program “facut pe fuga”

Cum puii mei sa declari asa ceva?! Ma rog…fiecare pa barba si mustata lui moare. Ma rog, se merita Trooper, Luna amara, Timpuri Noi…si inca o mana de alte formatii.

Cea de a VII-a ediţie a festivalului STUFSTOCK va avea loc la Vama Veche, în zilele de 3, 4 şi 5 septembrie, aducând, anul acesta, doar formaţii româneşti, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, organizatorul evenimentului, Valentino Rudolf.

„Stufstock de anul acesta este făcut puţin pe fugă, pentru că am stat ceva în expectativă în ceea ce priveşte finanţarea. Sperăm să iasă la nivelul celui de anul trecut. (…) Este un an care va aduce pe scenă doar formaţii româneşti, motivul principal fiind, evident, faptul că finanţarea a fost găsită târziu şi era foarte greu să mai putem contacta formaţii de afară, iar în plus, anul acesta, intrarea va fi liberă. Ne vom muta la loc pe plajă, chiar mai pe plajă ca până acum”, a precizat organizatorul festivalului.

Restul aici.

One thought on “Stufstock 2009 – program “facut pe fuga””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>