Despre droguri – Un articol al Blondei: FEATURING Mihai Radutu

Un articol BUNICEL al Blondei, din Forbes, preluat si de Adevarul, colegii de trust.

Despre droage, recomand citeala lui, e interesant.

Mai ales declaratiile lui Mihai. Ahem “Un astfel de consumator fidel de ierburi legale este Mihai Răduţu, 27 de ani. A fumat pentru prima dată, în România, un joint legal în urmă cu un an, când a găsit întâmplător un magazin pe internet. Îşi aduce aminte cât de încântat a fost când şi-a dat seama că poate experimenta şi acasă senzaţiile pe care le-a avut la Amsterdam, unde fumase primul joint şi mestecase ciuperci halucinogene. Mihai încearcă să explice cât mai clar efectul pe care îl au ierburile Smoke, cele pe care le fumează cel mai des.

„Ajută foarte mult la creşterea nivelului de creativitate, empatie, îţi dă posibilitatea să lucrezi cu zone ale psihicului despre care credeam că sunt blocate accesului uman“, spune tânărul în timp ce-şi pregăteşte o ţigară. Şi are nevoie de toate acestea, pentru că Răduţu îşi petrece timpul scriind proză şi versuri sau pictând. Absolvent al Facultăţii de Drept, tânărul studiază în prezent psihologia şi este convins că într-o zi se va lansa în lumea literară şi muzicală.”

:D

6 thoughts on “Despre droguri – Un articol al Blondei: FEATURING Mihai Radutu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>