Atitudine romaneasca. 100% romaneasca.

Frati-meu, dupa cum bine (nu) stiti, are ca prietena una bucata fata din Suedia. Tipicul suedez – blonda, doi ochi, doua picioare, nu suporta caldura (pe 25 de grade moare), civilizata, cu bun simt, de-alea.

Si s-au dus cei doi duo pana printr-o sexcursie pe litoralul romanesc. Al nostru litoral adica. Pornind din Vama Veche si au ajuns pana prin Mamaia…

In Vama Veche si-au luat cazare unde le-am recomandat eu si le-a placut la nebunie. Super conditii pentru 100 de lei pe noapte. Da’ la banii lor… :D

Si s-au dus ei intr-o buna seara sa danseze pe la Stuff. In valtoarea dansului, vine un gagiu pseudo-semi beat pe la ei, cu berea in mana si in creier si, balansandu-se, ii toarna gen 3/4 din alcool in cap suedezei noastre. Dupa care gagiu’, ca si cum era ceva normal, pleaca fara sa zica nimic. Pe mine personal nu m-ar fi afectat, dar saraca fata a ramas, efectiv…socata.

Episodul II.

Se face ca erau dansii in Mamaia. Hotel cu cazare 75 euro pe noapte. Se presupune ca la banii astia, tata, ai super servicii.

Bufetul era intr-un fel…suedez…dar era totusi LIMITAT, artificial, de gazde. Cum era limitat, n-are sens sa zic aciulea, ar dura prea mult. De-ajuns sa zicem ca nu puteai manca CHIAR cat voiai.

Sucul era de portocale. Ingela (ca asa o cheama pe pretina lui frati-meu…) jubila, nu mai bause ceva natural de nu`sh cand. Acu’, in orice hotel din Suedia, sucul este 100% natural. Aici, desi aflat in recipiente mari si frumos colorate, sucul era practic turnat din sticle din alea la 2 litri de suc cu zahar si E-uri si…de-alea. Si avea si gust nasol.

Drept pentru care, razboinicul luminii, fratele meu maiastru, se duse la sefa de raion sa o intrebe ce se intampla, de ce este stricat sucul si nu este ceva de calitate, la banii pe care ii dau pe hotel.

REPLICA, ridicand din umeri: “Pai…ce? Suntem in Romania!”

pam-PAM!

Bomboana de pe cireasa, la intoarcerea in Bucuresti, atat apa calda cat si apa rece erau oprite. :)

And I sayyyy Romania is my countryyyyy! Nu e de mirare ca se cara ambii in Suedia, din nou.

6 thoughts on “Atitudine romaneasca. 100% romaneasca.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>