Ce implica instalarea de termopane

Pai sa vedem ce se intampla daca vrei sa inlocuiesti termopanele in 2 camere din casa:

- Se muta biroul care este la 50 de cm de geam. Mutarea se realizeaza prin miscarea TUTUROR obiectelor de pe birou. Printre acestea: monitor, computer, imprimanta, desurubat suport de imprimanta, desurubat suport de boxe. Golit birou de haine/CD-uri/sertare.
- Carat biroul pe hol pana in alta camera.
- Dat jos perdelele + draperii + GALERIILE. Care trebe desurubate. Care suruburi sunt vechi de 30 de ani deci foarte bine infipte.
- Demontat eventuale prize/termometre din apropierea geamurilor.
- Facut curatenie in zona.
BONUS
- Spart dulap pe balcon, pentru ca, nu-i asa? trebuie inchis si balconul.
- Demontat jardiniera. La fel, ambele vechi de vreo 30 de ani, cu suruburi PREA solide si nesimtite.
- Mutat bicicleta/butoaie/bolovani din balcon

PE DEASUPRA, avand in vedere ca mama mea care a asistat de departe munca mea cu al meu tata este o persoana foarte…clasica in ceea ce priveste ordinea si curatenia, a insistat sa dam la o parte si TOATE cuverturile din casa, sa le spele si pe alea, apoi si niste mobila suplimentare ca de, “daca tot facem curatenie sa facem cum trebuie”. Nu inteleg de ce trebuie luat TOT praful din fiecare colt al camerei, chiar de mobila de trebe mutata are aproape de 1 tona!?

Si azi, trebuie puse la LOC acelea…si strans mizeria…si aranjat si montat si…

ADOR asta!
O sa revin cu un post despre aceasta activitate bestiala in momentul in care ma voi apuca si de ZUGRAVIT! sa vezi aciulea…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>