Cazare munte

Acum cativa ani, cand nu mergeam cu cortul la munte, sunam cu o zi-doua inainte la cabana tintita pentru a pune de-o rezervare. Si tot timpul gaseam.

Acum si mai multi ani, cand eram prin liceu, nu sunam DELOC, si tot timpul gaseam cazare.

ACUM, am sunat cu 4 zile inainte, la PATRU cabane din munti, si NICAIERI nu mai erau locuri libere.

Intreb la Floare de Colt de ce, ce se intampla. Si gagiul de acolo, un tip foarte foarte tare de altfel pe care l-am cunoscut acum…gen…un an (cea mai misto paine ever de mancat acolo – n.r.)imi zice, razand: “Pai domnule…de cand cu manelele astea, si moda pantofarilor…ce sa-i facem? Trebuie sa sunati cu 10 zile sau chiar o luna inainte…”.

Mda. A pus punctul pe tz. Unde este SPONTANUL unei iesiri in natura?!

Cred ca o sa renunt la Bucegi definitiv si o sa-i folosesc doar pentru catarari/urcari prin zone greu accesibile baietilor si baietelor “de Bucuresti”.

9 thoughts on “Cazare munte”

  1. traiasca cortul, cea mai selecta forma de cazare care iti ofera muuuuullllteee avantaje:

    - comuniunea om-natura atinge cote alarmante (stiu ca asta te speerie)

    - poti sa te muti ca tziganu cu cortu

    - nu dai bani

    - nu-ti bate vecinu in perete daca faci zgomot

  2. pfffff….dupa cum spuneam, la tine comuniunea om-natura tinde spre zero. Dar, nu esti o cauza pierduta. Sunt convinsa ca incetu cu incetu vei ajunge o fiintza magnifica (adica vei linge mesele din puburi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>