Cele mai erotice instrumente muzicale

8 detinatoare de sex frumos au discutat cu mine pe parcursul a 5 minute intens traversate despre “Care este, in opinia lor, cel mai erotic instrument muzical”. Invingator a fost VIOLONCELUL. Declartiile lor, date sub protectia anonimatului, mai jos.

1. VIOLONCELUL: …Pentru ca suna grav si profund…pt ca il imbratisezi cand canti…pentru ca il tii intre picioare
2. VIOLONCELUL: Dar musai sa cante o femeie in rochie lunga, sa-si ridice rochia si sa i se vada cracii care sa fie misto. Asa……pt ca…ai niste killer elements…2 craci misto intre care exista o chestie imensa care scoate sunete divine. Iar tipa de obicei este superba si canta halucinant cu ochii inchisi si dand din cap excitata. Daca ar canta si requiem for a dream eu sigur as avea orgasm. (spune una dintre persoanele intervievate…ahem)
Cello1
3. TOBELE: Pentru ca sunt mari, zangane tare si un barbat in spatele lor arata grozav. Mai ales dupa ce face un pic de efort si transpira usor si i se maresc venele de pe maini. Ar mai fi niste chestii la tobe: poti sa faci dragoste pe huse si striptease pe cinele. Plus ca pozitia la ele e foarte sexuala, cu picioarele cracite. (mai spune o reprezentanta a sexului frumos, la fel de obsedata…)
4. HARPA: Este senzuala … incarcata de erotism…sunetele, starea de meditatie pe care ti-o ofera…
5. HARPA: Pentru ca imi imaginez ca toti cei ce canta la ea ar trebui sa fie dezbracati. Sau semi-dezbracati, cel putin.
8. PIANUL: Sunete extrem de erotice, pasiunea pe care o pune cel care canta atunci cand loveste clapele. Scaunul de la pian pe care ai loc sa faci o gramada in timp ce canta. Mi se pare cel mai tare sa faci sex sau altceva, atunci cand cineva se concentreaza sa cante si sa scoate sunetele alea bestiale.
6. VIOLONCELUL: Corpul se muleaza perfect pe toate curbele, e din lemn, atingere usoara, puternica in acelasi timp, nu lasa loc ingerintelor, e protector si…invaluie.
7. ACORDEONUL: E foarte multa atingere, este ca o prelungire a trupului.

Cello2

Concluzii…hmmm…mda. Niciuna. :D Las pe-altii. (si nu, NU va zic cine ce a zis nici aici nici LIVE nici la telefon nici prin scrisori) :)

7 thoughts on “Cele mai erotice instrumente muzicale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>