Karma

Imi placea foarte foarte mult cat am stat in Canada (cumulat vreo 9 luni, cat sa creez un copchil deci…) o chestiune, in mod special. Pe aproape fiecare “magazin stradal” (nu pot sa zic “taraba”, pentru ca nu se compara…toate erau super bine si frumos aranjate), vanzatorul lipea un afis pe langa obiectele expuse spre vanzare.

“Don’t steal! It would ruin your KARMA”.

TOTI canadienii cu care am vorbit, credeau in karma si in influenta ei asupra destinului, mersului vietii. Nu furau, nu faceau rau, de frica acestei…karma. Era chiar amuzant sa aud asta de la oameni ce se drogau la greu si beau la fel de greu. :D

Si le-am zis ca si la noi, in Romania, se foloseste acelasi cuvant pentru a descrie “aura noastra protectoare sau mai putin protectoare”. Au fost foarte mirati si totodata incantati ca si in Ioropa, unde inca sunt dragoni, a intrat acest concept. Ahem.

Si da, din nefericire, in ultima perioada mi-am cam gaurit karma. Si unde nu am gaurit-o, s-a cam…sifonat. Dar este timpul sa ma apuc, acum, odata cu ziua de 27 iulie 2009, sa o cos, sa o repar, sa recreasca. Sa ofer ce am mai bun, sa nu mint/fur/violez/omor/PREAcurvesc, ca pana acum.

Ganditi-va ca ABSOLUT orice faceti in ast Univers are o influenta directa in primul rand asupra VOASTRA. Si totul are tendinta de a se echilibra, de a se intoarce impotriva voastra, sau pentru voi. So…la reparat karme!

Va iubesc pe toti! Pe rand!

10 thoughts on “Karma”

  1. dupa cum spuneam, la noi se zice “te bate dumnezeu”…imi place ca te-ai apucat fix azi….ti-ai scris de dim in “to do list” – repararea karmei?? :)

  2. ce bine ca am reinceput sa port ochelari de soare :d am simtit eu… o stralucire si nu stiam de unde vine… :))

  3. P.S.: Numai Alex si Bush detin acest secret al incalzirii globale :D conform The Guardian:

    Fotografii realizate de satelitii militari americani si declasificate de Administratia Obama demonstreaza efectele pe care le are asupra Polului-Nord incalzirea globala. Imaginile inregistrate in ultimii ani arata ca gheata s-a topit pe arii semnificative. Datele au fost secretizate in timpul mandatului lui George W. Bush si au fost scoase din arhive saptamana trecuta. Cele 1.000 de fotografi scose din arhivele secrete demonstreaza ca pe costele Alaskai, in vara lui 2007, disparusera aproximativ 1 milion de kilometri patrati de gheata si banchize, fata de aceeasi perioada a anului 2006 iar anul 2008 a prezentat rezultate similare. Oamenii de stiinta avertizeaza ca topirea banchizelor pune in pericol fauna si clima Polului Nord. Blocurile de gheata din mare sunt utilizate atat de animale care vaneaza si care risca sa dispara prin infometare, dar contribuie si la reflectarea razelor soarelui, in lipsa acestora temperatura urmand sa cresca si mai mult in zona. De asemenea, climatologii sustin ca guvernul american a ignorat cu buna stiinta aceste fenomene reducand fondurile destinate studiului si combaterii incalzirii globale. La aceste probleme se aduga si accidentul in care a fost implicat un satelit al SUA, care ar fi trebuit sa realizeze prima harta a emisiilor de carbon de pe Terra. Aparatul s-a prabusit in Antarctica la 3 minute de la decolare.” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>