Hal de comunicat de presa….

“Femeile cu parul scurt au aratat intotdeauna inspaimantator. Sincer, le sta rau tuturor. Da parul lung bataie de cap? Da. Imi pasa? Deloc. In gentile de laptop, lucrurile stau total invers.

Aceasta noua geanta ciufulita poate tine un laptop de 13’’ sau 15′, fara toata agitatia de frezare de dimineata. Considera aceasta geanta ca fiind mai dura decat Elena Ceausescu si intelege ca are si mai mult sex appeal.”

Este vorba de o firma care vinde niste…genti de laptop. Pentru femei. DAR, mai la inceput, au tinut NEAPARAT sa isi indeparteze COMPLET toate posibilele cliente tunse…scurt. FTW?! CINE a gandit oare treaba asta!? ma rog… noi sa fim sanatoase!

3 thoughts on “Hal de comunicat de presa….”

  1. hahhahahhahahahahahhahahahahah….o sa punem si noi in firma la “Asa nu!!!”…sau ma pot folosi de asta cu prima ocazie in care voi scrie un comunicat de kkt….”fratilor, luati de aici, se putea si mai rau”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>