1.000 de post-uri si 2.500 de comentarii

…cam atat a adunat blogu` asta in mai putin de un an de la oficiala lansare.

(graficul)

Grafic

Cum s-a modificat ast blog. Initial, voiam sa scriu mult mai multe chestiuni lirico-epice-profunde si pro-funde, erotice si introspectii. Intre timp, 80% din post-uri s-au transformat in ganduri generaliste/atitudini anti sau pro…ceva/observatii pe marginea anumitor actiuni sau fapte vazute sau auzite de mine sau de altii.

Cand scriu? Scriu la serviciu, in mare parte, intre stirile pe care le produc.

Cand gandesc? In principal seara, cand ajung acasa. Cand zac in pat si ma gandesc la ce (nu) am realizat in ziua respectiva, ce ar fi TREBUIT sa fac sau ce ar trebui sa fac. Si, cu mintea total relaxata, uneori chiar in stare de semi-adormit, ma trezesc brusc. “Mama, deci imi place ideea asta! Maine o sa scriu pe blog despre…”…si-mi notez pe ceva, cateva cuvinte astfel incat dimineata sa-mi amintesc.

Vreau sa multumesc alora de comenteaza pe aci, pro sau contra. Se stie ei care este…Alex, Andra, Acna, Blonda, Cristina, Ellu, Burno, Sora Blondei, Paulone, Mihai bla-bla.

Fara voi as fi scris fix la fel, evident, deci nu-mi pasa, da’ e mai placut nitel sa stiu si ca-s injurat pe marginea celor debitate pe-aci.

Si acu`, cu ochii in lacrimi, ma duc sa..aaa..caut stiri.

Va iubesc pe toti, pe rand, in dulcele stil (deja) clasic! :)

10 thoughts on “1.000 de post-uri si 2.500 de comentarii”

  1. Lasa ma ca lumea deja te stie de joviala. (doua puncte D). Ba ce site urat are ASE-ul vostru! E ironic, sa mor io! Facultatea de Constructii sta sa…cada…ASE-ul care are cibernetica pe acolo, asa, are un site praf…tztz.

  2. Daaaaaaa ca sunt chitroooooosi si nu platesc pe cineva…il fac cu copii care au restante sau care se baga la licenta la profi care au pretentii sa ii puna la munca douapuncted. Nu eu. Logic. Ar fi aratat perfect. Mai bine asa. Mai umbla lumea si pe alte site-uri. De exemplu pe db. Oricum ASe va intrece sigur la numar de afisari :D

  3. :D Mi-a venit idee de post. Si apoi in aceeasi secunda mi-a zburat, ca mi-a fost inlocuita cu urmatoarea idee. God, urasc cand sunt genial si am atatea si atatea si atatea si atatea si atatea si atatea si atatea si atatea kkt m-am blocat si atatea si atatea si atatea si atatea destul de misto si atatea idei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>