Concediul si varstele

Bai, deci teoretic a sta in concediu este genial. Si da, in general, asa este! Insa DOAR DACA PLECI din oras/ai planuri clare si concrete!

De ce. Pai, la 20 de ani cand lucrezi, este bestial – majoritatea prietenilor tai stau si-o freaca, facultate, dracii de-astea, au timp si spatiu sa se ocupe “de tine”. Iesi afara cu ei la orice ora, oriunde ai fi. Este super o.k.

Mai incolo insa, dupa facultate, 90% dintre oameni se angajeaza. Si lucreaza intre 9 dimineata si 5 dupa-amiaza. In cel mai bun caz, noi fiind o tara unde munca este regina si regele. Si tura si calul. Si nebunii suntem noi. Asa.

Si deci m-am decis de acum ca atunci cand imi iau zile libere, sa am si planuri EXTREM de bine puse la punct in ceea ce priveste…aaaa….planurile pentru zilele…aaaa…libere. Ce ma amuz cand ma incalcesc singur in meandrele limbii romane. Si din principiu nu dau erase. Mi-e lene.

Asa ca acum sunt la…SERVICIU! fac STIRI! este o zi cvasi-NORMALA! Si la 5 ma duc si sa fotografiez un MARE om, cu Gheorghe. Si dupa aia la o conferinta de presa. Super tareeeeeeeeeeee.

Pa. Va ador pe toti si va iubesc pe rand.

4 thoughts on “Concediul si varstele”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>