Interviu BGS in DailyBusiness.ro

Din interviu:

“Noi preferam sa ne facem meseria cu oameni puternici, care sa intimideze infractorii doar din priviri. Trebuie sa aratam mai bine si decat politia.”

Pe mine unul ma amuza…

“Sa zicem ca la mall a gresit un angajat. Dar din cauza unuia, suntem toti vinovati? In plus, si acel angajat a fost provocat. Presa nu stie ca un angajat de-al nostru, implicat in acel scandal, a fost urmarit si injunghiat. Trei saptamani a fost internat in spital.”

DB: Imaginea de dur pe care o afisati nu prea se potriveste cu cea de om sensibil.
BO: Eu plang si cand moare un animal. Recent, mi-a murit cainele pe care il aveam de atatia ani (Oprea pastreaza pe ecranul telefonului mobil o poza a cainelui – n.r.).

DB: Am observat ca ati apelat recent la o firma de PR. Cum comunica o firma de bodyguarzi cu una de PR?
BO: Foarte bine. Vrem sa transmitem ca a avea muschi nu inseamna a fi o bruta sau a fi prost. Inseamna ca mergi la sala, esti disciplinat, ca ai un program. Pe noi nu ne deranjeaza aceste perceptii. Perceptii eronate exista si despre blonde.

ALL HAIL BGS!!!

3 thoughts on “Interviu BGS in DailyBusiness.ro”

 1. Ma hamuza: comentariul de pe DB-”Un om inteligent, cu o personalitate puternica, la fel ca si compania BGS! Se pare ca e singura sansa a Romaniei, de a scapa tara asta de hoti si smecheri! Felicitari pt interviu!”.

  Ma intristeazaaaaa oeeee-oeeee-oeeeee: ca nu te-ai dus TU sa iei acest interviu(chiar daca nu e pe domeniu’ tau), ca poate ii …dadeai o idee noua despre cum ar trebui sa recruteze oamenii :D tz tz tz…..stiai ca te-ai fi dus in gura ursului nuuuu?:))

  …..Si parca iti luasei liber luni si marti ce draq e cu “stirile” astea pe aici

 2. Pai sunt liber bre.

  Asta inseamna ca:
  - Voi merge maine la 11:00 la o conferinta de presa
  - Voi merge apoi in redactie sa fac o stire dupa acea conferinta
  - La 5 voi merge cu Andra GHEORGHE la un interviu cu unul dintre cei mai mari oameni din media (nu pot zice cine…kkt…)
  - La 6 voi mere la o conferinta de presa iar
  - La 7 voi mere la Hard Rock Cafe unde este Cupa Presei la CANTAT! :D

  Si azi zac. Adica ma pregatesc a pleca.

  Cat despre BGS…God, DA, as fi vrut sa merg eu…dammit! Oricum, comentariul ala este pus de un angajat.

 3. “Trebuie sa aratam mai bine si decat politia.” – hahhahahahahahah…bah e greu sa arat mai bine decat un politist. chiar sambata dimineata admiram cu vali un exemplar perfect din aceasta categorie. incercam sa ne dam seama daca 150 sau 160 de cm in talie si dupa cati pashi ar muri daca ar face o interventie in fuga…dar avea o privire vigilenta ce-i drept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>