The Dreamers – Review de Carte

(da, cu “C” majuscula, ca merita…)

Asa, deci dupa ce vazui filmul erotico/bolnavo/culto/frumoso jucato and all that acu` gen multi ani (vreo 4-5…cand eram eu copil si alergam prin nisip la tzara…) m-am decis de curand sa citesc si cartea.

Ma rog, impropriu decis, intrucat am primit-o cadou de la Vali/Alexa/Iulia (in [dez]ordine alfabetica) si deci trebuia sa o citesc. Adica…pana mea, suna prea apetisant.

Asa, si gustul lasat a fost…uau. De “uau”! Deci este o cartea SUPER culta, SUPER sick, SUPER dinamica in ciuda faptului ca are gen…3 personaje si actiunea se petrece pe 200 metri patrati in mare parte, SUPER tragica, SUPER erotic-pornografica. Si se scrie si in franceza pe acolo, ceea ce-i confera asa…ca o atmosfera de “rrRRRRrrrrr frantuzesc”.

Genu’ de carte de-ti face pielea de gaina la final. Si ce am invatat noi din ea, copii?

Pai, pe langa `n` denumiri de filme artistice/muzici interesante care intra la capitolul “asculta in puii mei, incultu’ dracu’!” pana la “sa-ti instruiesti viitorii/actuali copii sa nu faca sex intre ei, ca nu e cumsecade” si trecand prin “revoltele este bune, da’ nu face prea mult pe viteazu’” si “Din cand in cand, cand deja esti ingropat in obiecte in casa, mai fa-ti si tu niste curat…cine stie ce gasesti pe acolo!?”, in rest…muuuulte alte chestiuni.

Lectura minunata. Se recomanda la lumina lunii cu iubitul/iubita. Si faceti ce scrie in carte.

Visati.

6 thoughts on “The Dreamers – Review de Carte”

  1. da bah….stai linistit ca nu-mi ia mai mult de 2 luni sa o citesc. asta daca citesc cel putin 5 ore pe zi. si sper ca e cu poze. oricum, peste multe pasaje voi sari pt ca am vazut filmul.

  2. 1.Ma bucur ca ai nimerit titlul, Zburatorule!
    2.Nu de la Alexa ai primit-o ci de la Maria.De la Alex ai primit altceva, mkaaay?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>