Portal pentru filme online gratuite

Inca un site / portal unde se pot vedea filme online gratis – noutatea este faptul ca-i un portal romanesc – Cinema.Ibitza.ro

Se vrea un fel de site de review-uri filme/festivaluri, precum si ceva cu ranking pe acolo in stil IMDB. El arata bine asa, per total, acu` nu`sh si cat de legal este si daca au licenta de difuzare pentru draciile alea. Filmele estem foarte noi, deci mai mult ca sigur nu au drept de difuzare. E doar o chestiune de timp pana o sa fie prinsi dar… C’est la vie.

Pacat de restul sectiunilor site-ului.

5 thoughts on “Portal pentru filme online gratuite”

  1. Este perfect legal.Si nu v-o spun ca este site ul meu ci pentru ca nu sunt singurul din Romania care are asa ceva suntem 3 deocamdata care o facem spunem noi…ca la carte ulterior au mai aparut si altii ca stiti cum e daca treaba merge…se desteapta si romanul :) si daca e ceva nou pe piata este si mai bine…Ca sa va explic cum sta treaba.Nu imi trebuie nici un drept de difuzare cum ati mentionat mai sus.Eu nu difuzez absolul nimik,cel mult redifuzez, si chiar am sa pun un Disclaimer pe site ca sa nu mai aud de drepturi de difuzare.Ca am vazut ca acum toata lumea si-l pune cam peste tot ca e la moda.Este la fel ca un Hub de dc++. Hubul ca si site-ul nu contine absolut nici un fisier pe server,nici macar pozele care le vedeti nu sunt hostate pe server.Ci sunt hostate de alte site uri credem noi care au licenta pentru asa ceva…gen Filebox.Acum ca are sau nu…e problema lor.Dar prea ofera spatii mari de gazduire si cam de multicel timp incoace deci nu cred ca-s ilegali de atata timp pe piata…Eu ofer doar linkuri catre aceste hosturi.Deci am sa pun acest Disclaimer ca sa dispara aceste semne de intrebare sau la unii certitudini o fi sau nu legal? Mentionez ca acest disclaimer apare si pe alte site uri in genul cinema.ibitza.ro care ATENTIE! hosteaza si difuzeaza filme nu doar Redifuzeaza cum facem noi, si culmea pe site uri din SUA si pt americani in general.Deci nu vad unde este problema? Disclaimer-ul suna cam asa: cinema.ibitza.ro provides links to other sites on the Internet (DivX host sites, supernovatube.com, megavideo.com, myspace.com, filebox.ro, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com, and others.) We do not host or upload any video, films, or media files. Therefore, cinema.ibitza.ro is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners / host sites. Oricum multumim pentru publicitate si poate facem si un parteneriat intr-un viitor cine stie, bafta multa si …la mai mare :)

  2. Mai, succes atunci! La mai mare si voua! :D Si la mai multa publicitate. :D PS- mai multa atentie la titlurile filmelor si categoriei in care le incadrati – e.g. – Kusturica nu are ce cauta la sectiunea de filme romanesti si Harry Potter and half blood prince inca nici nu a fost lansat pe piata.

  3. Faza este ca cei care publica pe siteuri filme online, arunca mortu in curtea hostingului sau in siteurile gen filebox.ro, iar cei de la upload spunca utilizatorii pun, ei nu au nici o vina. Deci cine este vinovat? Va zic eu, ca daca vrea cineva, si cu siguranta se vor autosesiza pe viitor, veti fi penalizati drastica. Deci nu cred ca va va mai merge mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>