Jocuri de groaza vs Filme de groaza

As putea sa stau sa ma uit la filme de groaza fara sa clipesc. Adica, ma rog, la cele cu ADEVARAT bune, unde tensiunea este EXCELENT dozata, mi se mai ridica paru’ pe mine, dar in rest… chiar ma amuza.

In schimb am sesizat ca nu sunt DELOC capabil sa rulez un JOC de groaza. Oricat de mic si patetic ar fi el, ma sperii de fac infarct.

Ieri, avand in vederi ca am ajuns acasa pe lumina (desi am avut la 6:30 seara un SUPER interviu cu un gagiu, interviu pe care sunt CONVINS ca il veti devora in numarul de vineri al www.DailyBusiness.ro – DailyyyyBiznissss, prietenii stiu de ceeeee, inchid paranteza), am indraznit sa ma joc un mindless dar relaxing shooter horror denumit, in modul cel mai inept si prost, NECROVISION.

Killll

Deci la inceput, cand ma bateam cu soldati nazisti prin niste transee din Primul Macel Mondial, fluieream. Mestecam in gol, stateam cu cracii mei lungi si sexy pe mobila din fata. Pe fundal rula, foarte hotarat si potrivit cu macelul din jurul meu, ONE, de la Metallica.

Dupa aia insa, am ajuns intr-o incapere claustrofobianta…unde mortii au inceput sa se ridice. Si erau URATI maica. Da’ URATI, auziti ce va spun eu!? Si m-au incercuit. Si eu eram deja cu gura deschisa si cu pulsul marit. Apasam haotic pe taste, mouse, ctrl ca tineam minte ca asa dadeam cu piciorul, si cu butonul din mijloc, sa ma apar cu patul armei. Si dupa 5 minute a venit un ditai zombi-ul care arunca cu niste bucati din…el…in mine…si eu deja eram cu picioarele pe scaun, am rezistat eroic si l-am ucis intr-o baie de sange si am avansat pana la unul de n-avea cap da’ al dracu’ tot venea spre mine si eu invatasem ca trebuia sa-i impusc fix in tartacuta ca sa faca SPLAT si sa moara asa ca eram in dilema si am sarit de pe scaun si am tras cu tot in el si al naibii nu murea asa ca i-am dat foc si urla ala in toata casa eram deja aproape de stop cardiac cand am ajuns la un vrajitor care crea practic soldati nazisti zombie pe banda rulanta cu si fara cap si creier moment in care mi-am baga o mare…idee…in el de joc, l-am inchis si m-am blestemat ca-s un terminat las ruda cu gainile.

Pfiu. Ce-am retrait momentul acum! :D

Deci I’ll stick to horror movies. Eventual de-alea in care negrul moare ultimul si cea mai sexy dintre blonde a doua. Si atunci se goleste sala de cinema.

Va iubesc in stil Versace.

20 thoughts on “Jocuri de groaza vs Filme de groaza”

  1. Bai, deci unele jocuri te CULTIVA. Esti varzaaaaaaaaaa. Bine, nu asta, dar despre asta am recunoscut ca este MINDLESS.

    Dar unele chiar sunt INTELIGENTE! Mai ales cele de strategie si advernture-urile. Acolo chiar GANDESTI. Ca sa nu mai vorbim de jocurile LOGICE.

    Deci nu mai generaliza, tztz.

  2. cum poti sa zici ca vrei sa se scoata jocurile de pe piata??? Ok, sunt perfect de acord ca majoritatea jocurilor nu te invata absolut nimic dar asta nu inseamna ca nu sunt fun. Eu cel putin ajung seara (noaptea) de la munca si ori ma uit la un film ceva ori joc vreun joculet stupid , deoarece pentru altceva nu am forta necesara. Intelegi tu la ce ma refer. Oricum joculete stupide 4 ever. Toata ideea este sa nu fie exces. Love you guys.

  3. :))
    daaaaa… sick, dar mi te-am imaginat :))
    lame :P..dar si io cand incerc cate unu’ de la frac’meo (nu [pot]mai mult de o ora), transpir rece si -mi cade inima pe jos. Dar cel mai important…aia NU MOR!!

  4. Cel mai important este ca ai/am invatat sa punem paranteze patrate intre paranteze rotunde!!!

    Sa vezi cand ajung(i)(em) la ACOLADE…Abia ATUNCI vom putea afirma cu mana pe inima batanda ca avem un curs al gandirii incredibil de complex! :D

  5. Hmmm… ma enerveaza cand FeedReaderu-ul imi arata mesaj jos-dreapta ca sunt noi commenturi pe postul cu “Emisiunile proaste”(si de aia commentul asta nu e acolo)
    Crek sunt mai multe motive profund metafizice si de neinteles noua oamenilor pentru care simt asta. Dar crek unul uman este “ca capul “meu nu suporta sa vaza cum posturi cu referiri la chestii “de prost gust” si “gloata romaneasca” strang commenturi multe. It’s in human nature sa ….le citeasca si “dea de gandit” oricare ar fi IQ-ul sau? :D

    ah..si voiam sa zic ca nu crek m-am prins la aia cu “stil Versace”.

    si nu-mi place avataru’ meu

  6. Nam Acadea, chill. Esti stresata. Bea un pahar. Cu ceva lichid de preferinta. Viata e frumoasa, afara-i soare. E cald de mori. Am observat si eu ca alea atrag cele mai multe comentarii. Dar m-am conformat si acceptat, precum Iisus si-a a acceptat sa moara pentru a-ti salva TIE sufletul pacatos. O sa ajung in Iad, dar sper sa-l fac un loc mai placut.
    Aia cu stil Versace e prea subtila.
    Mi se pare ca ti se potriveste avatarul. E foarte…rosie…tomata…aia(?)! Rosu is nice. Rosu is good.

  7. 1)beau prea multa. tocmai am descoperit de ce ameteam, deliram in ultimele zile; e vorba de ….ta-daaaaa: “hiponatremie”, si se intampla daca bei des mai mult de 2,5-3 litri de apa/zi, mai ales la kilele mele :D
    2)la min la tara e ditai NORU; dar ii mai fain ca soarele vostru; deci da, viata e ok;
    3)nu I-am cerut EU!
    4)uuu…so clever
    5)e ROZ

  8. Spor la invatat bai. Nu mai sta pe bloguri. Arzi gazul. Cum te simti tu AncaAnca……..cand arzi gazul? :D M? M?

    Iti spun ceva, intrucat si eu delirez acum. Nu imi dau seama exact de ce. A, ba da, mi-am amintit. Stiu.

    Nam Acadea: raspunsurile simple se gasesc in recipiente grele!

    Io dixit!

  9. Invat!
    De la ultimu comm pana acum am facut rapid, sa vaz de pot sa accesez serviciile de sistem, un mic pian de tastatura in c#, deci in curand daca ma implora cineva as putea sa fac un JamLegend personificat pt fiecare :))

  10. Daca vroiai sa fii mai clar legat de frica ta in ceea ce priveste MINUNATELE jocuri, trebuia doar sa descrii momentul plonjarii in pat la vederea unei fetite care se plimba calma pe ecran :D ;)

  11. P.S.Filmele de groaza, la majoritate ma refer, sunt extrem de proaste (sa nu imi dai acum exemple gen “Blairwitch Project”, “Shining” etc ) dar jocurile RULLEEE!
    Si un joc bine facut nu e DELOC o pierdere de timp!DELOOOC!

  12. Corect Alexandra deschid ghilimelele TheGreat inchid ghilimelele :) filmele horror foarte putine sunt si bune pe cand la un joc de groaza intri tu in pilea personajului si daca mai ai si jocul bine realizat it’s FANTASTIC ;)

  13. eu nu vreau sa se scoata de pe piata jocurile sau fulmele de groaza ca sunt super eu chiar daca ma speri cate o data de dau cu pumni in birou totusi mai stau sa ma jok la el nu repede il scot,eu as rezista sa jok un jok de groaza bun cam 5 ore ca dupaia ori il termin ori ma plictisesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>