A Piciorului Laba + Incaltari =…….?!…….

Da ma, deci pe drum spre redactie azi, cand navigam eu gales si non-conform(ist) printre oameni, ascultand pentru a 1001-a oara Accident of Birth a numitului Bruce Dickinson, am avut o revelatie. Una de care sunt din parti mandru, inca ramane sa vad…

Vara aceasta voi fi/sunt (chiar si) MAI obsedat decat anul trecut in aceasta perioada, sau acum doi ani, de INCALTARILE tipelor.

Adica frate, am dus deja la EXTREM aceasta obsesie. Peste TOT pe strada unde merg, ma uit la cum sunt INCALTATE tipele. Acum, vara. Si CUM fac asta? Pariez ca (nu) sunteti curiosi!

Apai deci imaginati-va ca vine o persoana inspre voi, de sex feminin. Neaparat fata, pentru ca incaltarile tipilor rareori ma atrag (imi plac bocancii, dar nici macar EU nu mai port pe vremea asta asa ceva…).

In momentul in care aceasta persoana se apropie, ma holbez FARA SA VREAU, din INSTINCT, asa, la INCALTARILE ei. In functie de niste factori complecsi ce tin de “daca-mi plac sau nu”, dupa ce ma benoclesc pret de intre 5 si 11,2 secunde la incaltari si implicit glezne si A Piciorului Laba, imi RIDIC PRIVIREA.

Sandaleeeee

NU, NU pe picior. Piciorul in sine imi dau seama dintr-o privire cum este, in functie de gamba/glezna.

Imi ridic privirea intru a compara, RAPID, glezna de la mana cu cea de la picior!

Apoi, in gand sau cu voce tare, dau o nota, aproximativa.

In 95% din cazuri nu mai apuc sa vad altceva din acea persoana.

Ce am observat ca-mi place:

- Nota creste cu 2-3 puncte daca sunt sandale
- Nota creste cu inca 3-4 puncte daca sunt sandale cu snur pe glezna sau ceva similar
- Nota creste cu 2-4 puncte daca aceste sandale sunt sustinute pe picior prin cat mai putine…mmm…fire…sau cum naiba se cheama
- Nota creste instant la 10 daca sunt bocanci misto.
- Nota creste cu 1-2 puncte daca glezna de la picior este similara cu glezna de la mana in armonie.
- Nota creste cu 1-3 puncte daca persoana urmarita in mod obsesiv de mine are grija de labele ei, de manichiura de la degetele de la picioare.

STIU ca acest post ti se pare INCREDIBIL de util, INCREDIBIL de normal, INCREDIBIL de not-obsessive.

De aceea promit ca o sa mai fac un episod in care o sa descriu o glezna de la mana PERFECTA. Voi atinge puncte precum: cat de subtire/groasa trebuie sa fie, epilatul, gestica, flexibilitate, voi raspunde la cruciala intrebare “Trebuie sau nu trebuie ca glezna de la mana sa poata fi cuprinsa cu degetele barbatului, fara ca acesta sa o atinga decat foarte putin?” si vom analiza, sper eu impreuna, in amanunt, factorul erotic suplimentar adus de glezna de la mana.

Au revoir!

5 thoughts on “A Piciorului Laba + Incaltari =…….?!…….”

  1. mai..interesant mai ales ca am aceeasi “obsesie” sa ii spun..
    numai ca privesc persoana de sus in jos…si se poate sa imi placa..pana cand ajung la picioare..sau invers
    gleznele..alta “obsesie”.. :D

  2. Gleznele rulz.

    A, mi-am amintit! Mi-a zis Sensey pe vremea cand faceam Karate ca am super glezne, “de luptator”. Muaaaaa, deci mi-a crescut orgoliul pe atunci…pfffff… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>